با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

طرز تهیه پاچینی مرغ

طرز تهیه پاچینی مرغ 1

دوست دارید یک غذای متفاوت بخورید اما حس بیرون رفتن و هزینه کردن ندارید؟ پیشنهاد می‌کنیم غذایی که در این بخش برایتان دستور پختش را آماده کرده‌ایم تهیه کنید. مقدار مواد اولیه این غذا بستگی به تعداد نفراتی دارد که قرار است این غذا را برای آن‌ها تهیه کنید. اما اگر بخواهید آن را برای ۳ نفر تهیه کنید هزینه تهیه این غذا حداکثر ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان است. در ادامه با طرز تهیه پاچینی مرغ همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

کتف مرغ: برای هر نفر ۳ الی ۴ عدد
پیاز خرد شده
زعفران دم کرده
نمک و فلفل: اگر دوست دارید پاچینی شما تند و اسپایسی باشد از فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید
آبلیمو
پودر سیر
کنجد
آرد ذرت
آرد سوخاری
کنجد
تخم مرغ
روغن

 

طرز تهیه:

۱-ابتدا با چاقو کتف مرغ‌ها را از ساق برش بزنید، سپس گوشت را به سمت پایین برگردانید و گرد کنید. برای راهنمایی به عکس زیر خوب توجه کنید.

طرز تهیه پاچینی مرغ 2

۲- کتف‌ها باید شکلی به صورت زیر پیدا کنند.

طرز تهیه پاچینی مرغ 3

۳- باید مرغ‌ها برای طعم‌دار شدن در مایه خوابانده شوند. این مایه می‌تواند مخلوط پیاز، زعفران، آبلیمو، پودرسیر، نمک و فلفل و یا هر مایه‌ای که خودتان دوست دارید باشد. مرغ‌ها را بعد از شستن و وقتی آب آن‌ها گرفته شد در این مایه به مدت ۴ ساعت تا ۱ شب بخوابانید.

طرز تهیه پاچینی مرغ 4

نکته:

در صورتی که عجله دارید و می‌خواهید که این غذا زودتر آماده شود این مرحله را حذف کنید. اما در مزه مرغ تأثیر خواهد گذاشت.
۴- حالا در مرحله بعدی آرد سوخاری، آرد ذرت، پنیر پارمزان و کنجد را با هم مخلوط کنید و آن‌ها را در بشقاب پهن بریزید. تخم‌مرغ‌ها را نیز در ظرفی بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید. حالا ظرفی گود مانند شیرجوش بردارید و روغن را در آن بریزید و اجازه دهید خوب داغ شود.
کتف‌ها را در آرد بغلتانید.
طرز تهیه پاچینی مرغ 5

۵- سپس آن‌ها را در در تخم مرغ زده شده قرار دهید تا همه قسمت‌ها آن آغشته به تخم‌مرغ شود.

طرز تهیه پاچینی مرغ 6

۶- دوباره کتف‌ها را در آرد بغلتانید.
طرز تهیه پاچینی مرغ 7

۷- کتف‌های آماده شده را در ظرفی که در آن روغن داغ کرده‌اید قرار دهید تا با شعله کم سرخ شود.

نکته:

در این مرحله روغن باید تا روی مرغ‌ها را بگیرد.

طرز تهیه پاچینی مرغ 8

۸-بعد ازینکه پاچینی‌ها خوب سرخ شدند آن‌ها را بر روی توری یا دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. می‌توانید پاچینی‌ها را با سیب‌زمینی سرخ شده و به سلیقه خودتان تزیین کنید.

طرز تهیه پاچینی مرغ 9

نکات کلیدی:

۱- می‌توانید در مرحله اول مرغ‌های مزه دار شده را در آرد معمولی بغلتانید و سپس در تخم مرغ بزنید و بعد آن‌ها را در آرد سوخاری خالی بغلتانید. مطمئنا مرغ شما طعم خوبی پیدا خواهد کرد و بسیاری از مواد آن نیز حذف خواهد شد.
۲- می‌توانید مقداری رزماری هم در پودر سوخاری خرد کنید که این بستگی به ذائقه شما دارد.
۳- برای اینکه مرغ‌ها راحت‌تر خرده شوند می‌توانید ساق‌های مرغ را با الومینیوم بپیچید. در این صورت شکل بهتری نیز پیدا خواهد کرد.
۴- اگر این غذا را برای مهمانی قرار است درست کنید از قبل آن را آماده کنید و فقط وقتی مهمان‌ها آمدند مرغ‌ها را در ۲۰ دقیقه سرخ کنید.

[تعداد: 3    میانگین: 2.3/5]
تاریخ: ۱۸ مرداد ۱۳۹۵

دیدگاه‌های شما

1 دیدگاه روشن "طرز تهیه پاچینی مرغ"

اطلاع از
avatar

مرتب‌سازی بر اساس:   جدیدترین | قدیمی‌ترین | بیشترین تعداد رای
sara
کاربر
sara
6 ماه 12 روز پیش

سلام. مرسی از سایت خوبتون.من خیلی پاچینی مرغ دوست دارم و همیشه بیرون میخوردمش. حالا دیگه میتونم خودم خونه از این خوشمزه ها درست کنم. مرسیییی

wpDiscuz
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.