با پزشکان

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

فوت و فن درست کردن جوجه کباب لذیذ و خوشمزه

فوت و فن درست کردن جوجه کباب لذیذ و خوشمزه 1
جوجه کباب از غذاهای محبوب ایرانی است که د رهر فرصتی در طبیعت دست به کار می‌شوند و آن را تهیه می‌کنند و دور هم اوقات خوشی را با خوردن آن سپری می‌کنند. اما جوجه کباب هم نکاتی برای پخت دارد که با رعایت آن‌ها یک جوجه کباب لذیذ و درجه یک خواهید داشت. در این مطلب فوت و فن درست کردن جوجه کباب لذیذ و خوشمزه را به شما خواهیم گفت. با ما در ادامه همراه باشید:

 

۱- موادی که جوجه باید در آن‌ها خوابانده شود بهتر است شامل ماست، سس مایونز، زعفران، نمک، فلفل، روغن، پیاز، کمی آبلیمو و مقداری فلفل دلمه‌ای باشد. البته خیلی‌ها از سس مایونز استفاده نمیکنند اما بهتر است بدانید استفاده از سس مایونز باعث می‌شود جوجه طعم بسیار خوبی بگیرد. یک بار هم که شده امتحان کنید. البته باید دقت کنید که مقدار سسی که انخاب می‌کنید نباید خیلی زیاد باشد زیرا در این صورت باعث می‌شود که جوجه‌ها بر روی آتیش زود بسوزد.)
۲- حتما در مواد خود از برش‌های بزرگ فلفل دلمه‌ای و پیاز استفاده کنید. بعد از اینکه جوجه‌ها را به سیخ کشیدید فلفل دلمه‌ای و پیازی را هم که داخل مواد بود به سیخ بکشید و کبابی کنید. (اگر پیازخور هستید حتما این روش را امتحان کنید. مطمئنا خوشتان خواهد آمد.)
۳- زعفران را اصلا حذف و مقدارش را کم نکنید. مزه اصلی جوجه کباب ایرانی به زعفران آن است.
۴- ادویه‌های دیگر مانند دارچین، سماق، کاری و .. را نیز به موادتان اضافه نکنید زیرا طعم اصلی آن را از بین می‌برد.
۵-مقدار آبلیمویی را که به موادتان اضافه می‌کنید حواستان باشد که خیلی زیاد نباشد. آبلیموی زیاد باعث می‌شود جوجه سفت شود.

فوت و فن درست کردن جوجه کباب لذیذ و خوشمزه 2
۶- در هنگام به سیخ کشیدن جوجه‌ها بین هر تکه فاصله کمی باید باشد تا بین جوجه‌ها نیز حرارت ببیند و خوب پخته شود، بنابراین جوجه‌ها را خیلی به هم نچسبانید.
۷-جوجه‌ها هرچه بیشتر داخل مواد بمانند خوشمزه‌تر و بهتر می‌شوند. بنابراین این نکته رو حتما در نظر داشته باشید و جوجه‌ها را کمتر از ۶ ساعت به سیخ نکشید.
۸- ۳ تا ۴ دقیقه قبل از اینکه جوجه‌ها را به سیخ بکشید ۲ عدد کیوی رو درون آن‌ها رنده کنید. فقط نباید کیوی بیشتر از ۵ دقیقه در مواد بماند چراکه اسید دارد و باعث خراب شدن جوجه می‌شود. می‌توانید هنگامی که جوجه‌ها را به سیخ کشیدید یک کیوی زا نصف کرده و بر روی جوجه‌ها بکشید. به این ترتیب جوجه شما فوق‌العاده ترد و لذیذ خواهد شد.
۹- یک سس کره‌ای آماده کرده و بعد از اینکه جوجه‌ها پخته شدند آن را روی جوجه‌ها بریزید (سس کره‌ای از کره آب شده + زعفران + کمی آبلیمو و نمک تشکیل می‌شود) به اینترتیب یک جوجه آبدار و خوشمزه خواهید داشت.
۱۰- تکه‌های مرغ برای جوجه کباب نباید خیلی بزرگ و یا خیلی کوچیک باشد. اگر تکه‌ها بزرگ باشند جوجه‌ها مغز پخت نمی‌شوند و اگر کوچیک باشند جوجه‌ها درست به سیخ کشیده نمی‌شوند و زود می‌سوزند.
۱۱-وقتی کباب می‌کنید جوجه‌ها را تند تند باد نزنید زیرا جوه‌ها باید با حرارت ملایم بپزند تا مغز پخت شوند. آتش نباید خیلی تند و تیز باشد. آتش باید ملایم باشد.
۱۲- برای اینکه جوجه‌ای خوش‌رنگ داشته باشید ۱ یا ۲ عدد گوجه‌فرنگی را داخل آن رنده کنید. فقط در هنگام کباب زدن تکه‌های گوجه را از روی جوجه‌ها بردارید تا جوجه‌ها در هنگام حرارت دیدن نسوزند.

[تعداد: 6    میانگین: 2.5/5]
تاریخ: ۳۰ تیر ۱۳۹۵

دیدگاه‌های شما

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌گذارد

اطلاع از
avatar

wpDiscuz
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.