با پزشکان

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

آشنایی با غذاهای محلی – اردبیل

با ما همراه باشید با آشنایی با غذاهای محلی – اردبیل:

آش دوغ

آش دوغ

 

مواد لازم:

نخود: ۲۵۰ گرم
– سبزی (تره، جعفری و شوید): ۷۰۰ گرم
– برنج: یک پیمانه
– دوغ تازه ترش: ۲ لیتر
– نمک، فلفل و سیر تازه خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه:

نخود را از شب قبل خیس کرده و مقداری آب آن را عوض کنید تا نفخ آن را بگیرد. نخودها را با مقداری آب بگذارید تا بپزد. بعد از اینکه تقریبا پختند، برنج را که از شب قبل در آب و نمک خیس کرده بودید به آن اضافه کرده و بگذارید تا خوب بپزد. به دلیل اینکه قرار است شما دوغ به آشتان اضافه کنید، پس حواستان باشد آب آن زیاد نباشد. برنج را امتحان کنید، اگر دیدید کاملا پخت وقت اضافه کردن سبزی به آش است گذاشته و مرتب هم بزنید تا دوغ نبرد. موقع سرو کردن سیر تازه را به آن اضافه کرده و نوش جان کنید.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۲۴ شهریور ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.