با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

آشنایی با غذاهای محلی – اصفهان

با ما همراه باشید با آشنایی با غذاهای محلی – اصفهان:

بریونی

بریونی

 

مواد لازم:

گوشت گوسفند (سردست): ۲۵۰ گرم
– دنبه: ۵۰ گرم
– جگر سفید گوسفند: ۱۰۰ گرم
– پیاز: ۲ عدد
– پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
– زعفران دم کرده: ۱ قاشق چایخوری
– گردو، خلال پسته و بادام به مقدار لازم
– نعنا خشک، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

گوشت گوسفند را همراه با دنبه و ۱ پیاز و روغن مایع و آب بگذارید تا بپزد و نرم شود. طوری که بعد از پخت مقداری آب در قابلمه باقی بماند. سپس جگر سفید را که از قبل خرد کرده‌اید، با ۲ لیوان آب و ۱ پیاز و روغن و نمک و فلفل در قابلمه‌ای دیگر بگذارید تا بپزد. بعد از پخت آن را تفت داده و چرخ کنید. گوشت و دنبه را هم به همین صورت بعد از پخت چرخ کنید. سپس نمک فلفل و زعفران و نعنا خشک به آن اضافه کرده و مجددا چرخ کنید تا کاملا یکدست شود.
سپس با دست به شکل همبرگر در آورید. کف قابلمه را کمی چرب کنید. روی مخلوط گوشت که به شکل همبرگر درآورده‌اید پودر دارچین، خلال پسته و بادام بریزید و آن را در کف قابلمه بگذارید تا ۲ طرفش کبابی و برشته شود. موقع سرو مقداری از آب گوشت را روی نان می‌ریزند، بریانی را روی آن قرار داده و با جگر سفید گردو و جعفری تزئین می‌کنند.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۲۶ شهریور ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.