با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

آشنایی با غذاهای محلی – خوزستان

با ما همراه باشید با آشنایی با غذاهای محلی – خوزستان:

قلیه ماهی

قلیه ماهی

 

مواد لازم:

ماهی جنوب پوست گرفته و پاک شده ( شوریده، سنگسر، هامور): ۱ کیلو
– سیر: ۱ بوته
– سبزی شامل گشنیز و شنبلیله: ۳۰۰ گرم
– تمر هندی: ۱ بسته
– پیاز: ۱عدد متوسط
– زردچوبه و نمک و فلفل قرمز به مقدار دلخواه
– رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری (می‌توانید از آب گوجه فرنگی هم استفاده کنید)

طرز تهیه:

ماهی را به قطعه‌های ۴ سانتیمتری خرد کنید. حواستان باشد ماهی که استفاده می‌کنید حتما ازنوع بدون استخوان باشد. از ماهی‌های شمال استفاده نکنید زیرا استخوان دارند. بهتر است از ماهی‌های جنوب استفاده کنید. پیازه را خرد کنید و در روغن تفت دهید. سیر و سبزی‌ها را به پیاز اضافه کرده و باز هم تفت دهید. ماهی و زردچوبه و نمک را اضافه کرده و به همراه سبزی‍‌‌ها تفت می‌دهیم. در آخر نوبت به اضافه کردن کمی آب رب گوجه و شیره تمر هندی ست. می‌گذاریم قیلیه ماهی ۳۰ دقیقه بپزد تا جا بیفتد. این غذا با برنج سرو می‌شود.

[تعداد: 1    میانگین: 1/5]
تاریخ: ۲۵ شهریور ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.