با پزشکان

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

آشنایی با غذاهای محلی – شیراز

با ما همراه باشید با آشنایی با غذاهای محلی – شیراز:

کلم پلوی شیرازی

کلم پلوی شیرازی

 

مواد لازم:

– کلم قمری یا کلم سفید: ۵۰۰ گرم
– گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
– پیاز: ۲عدد
– تخم مرغ: ۱عدد
– برنج: ۳ لیوان
– آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
– سبزی (شامل شوید، تره، ترخان، ریحان) ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه:

ابتدا طرز تهیه کوفته‌های کلم پلو را آموزش می‌دهیم. گوشت چرخ کرده، ۱ عدد پیاز رنده شده که آب آن را گرفته‌اید، آرد نخودچی، نمک فلفل و تخم مرغ را با هم آنقدر مخلوط می‌کنیم تا مواد یکدست شوند. سپس از همین مواد قلقلی‌های کوچک و یک اندازه درست کرده و در سپس در روغن سرخ کنید.
کلم‌ها را به صورت رشته‌ای خرد می‌کنیم و با مقداری آب، نمک و فلفل می‌گذاریم تا بپزد و نرم شود. پیاز را خرد کنید و تفت دهید تا طلایی شود و بعد کلم‌ها و سبزی را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شود. برنجتان را مثل همیشه آبکش کنید. سپس در ته قابلمه، نان یا سیب زمینی بچینید و لایه لایه از برنج، کوفته‌های قلقلی و مخلوط به دست آمده به قابلمه اضافه کنید. سپس کمی روغن روی برنج بریزید و و بعد از قرار دادن دم کنی اجازه دهید با حرارت ملایم دم بکشد.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۱۸ شهریور ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.