با پزشکان

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

آشنایی با غذاهای محلی – قزوین

با ما همراه باشید با آشنایی با غذاهای محلی – قزوین:

قیمه نثار

قیمه نثار

 

مواد لازم:

گوشت قیمه شده: ۲۰۰ گرم
خلال بادام: یک سوم لیوان
برنج: ۲ پیمانه پلو پز
خلال پسته: ۳ قاشق غذاخوری
زعفران: به میزان لازم
پیاز درشت: ۱ عدد
نمک و زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: ۱ الی ۱/۵ قاشق غذاخوری
شکر:۱ قاشق غذا خوری
روغن: به میزان دلخواه
خلال پرتقال: ۱ قاشق‏ غذاخوری

 

طرز تهیه:

پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را قیمه‌ای خرد کرده و به پیاز داغ اضافه کنید. زعفران دم کرده، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل را به پیاز و گوشت اضافه کنید و بگذارید تا آب گوشت کشیده شود. سپس ۲ پیمانه آب جوش اضافه کرده و با حرارت ملایم اجازه می‌دهیم بپزد. خلال پرتقال را ۳–۴ بار می‌جوشانیم و آب آن را خالی می‌کنیم تا تلخی آن کشیده شود. سپس خلال پرتقال را با شکر بجوشانید تا شیرین شود و در آبکش بریزید و در روغن و کمی زعفران یک دقیقه تفت دهید تا خوشرنگ شود. خلال بادام را هم با ۲ پیمانه آب بجوشانید و آبکش کنید. برنجتان را هم آبکش کنید و بگذارید تا دم بکشد. موقع سرو کردن نیمی از برنج را در دیس بکشید. قیمه نثار را روی آن بریزید. نیمی دیگر از برنج را روی آن بریزید و روی آن را با خلال بادام و پسته و خلال پرتقال و پیاز داغ و برنجی که از قبل با زعفران دم کرده، مخلوط کردید تزیین کرده و نوش جان کنید.

 

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۲۳ شهریور ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.