با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

آشنایی با غذاهای محلی – مازندران

با ما همراه باشید با آشنایی با غذاهای محلی – مازندران:

اکبر جوجه

اکبر جوجه

 

مواد لازم:

– جوجه مرغ: ۱ کیلو
– رب انار: ۲ پیمانه
– لیمو ترش: ۱ کیلو
– برنج: ۴ پیمانه
– روغن مایع: ۳ پیمانه
– نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا جوجه‌ها را در آبلیمو و نمک بخوابانید. ۲ ساعت برای خواباندن کافی است. برای تهیه این غذا باید از ماهیتابه گود و یا قابلمه استفاده شود زیرا جوجه‌ها باید به طور کامل در روغن غوطه ور شده و سرخ شوند. وقتی که روغن را در ماهیتابه ریختید و داغ شد جوجه‌ها را در روغن قرار دهید و ۲ طرف آن را سرخ کنید تا طلایی شود. معمولا این غذا را در شمال با کته زعفرانی و یا پلو زعفرانی میل می‌کنند. جوجه‌های طلایی را در ظرف مناسبی کنار برنج قرار دهید. می‌توانید رب انار را روی جوجه بمالید و یا در یک ظرف کوچک آن را کنار غذا قرار دهید تا هرکس تمایل داشت رب انار را به جوجه‌ها اضافه کند و بخورد. همانطورکه می‌بینید این غذا بسیار ساده و بسیار لذیذ است.

[تعداد: 1    میانگین: 5/5]
تاریخ: ۱۹ شهریور ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.