با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

آشنایی با غذاهای محلی – مشهد

با ما همراه باشید با آشنایی با غذاهای محلی – مشهد:

شله مشهدی

شله مشهدی

 

مواد لازم:

گوشت راسته گوسفندی: ۱ کیلوگرم
– دنبه گوسفند: ۲۰۰ گرم چرخ شده
– لوبیا قرمز: ۱ پیمانه
– لوبیا رشتی: ۱ پیمانه
– لوبیا چیتی: ۱ پیمانه
– نخود: ۱ پیمانه
– ماش: ۱ پیمانه
– بلغور گندم: ۲ پیمانه
– نمک، فلفل، دارچین، نمک و زنجبیل به میزان لازم
– برنج نیمه: ۲ پیمانه

 

طرز تهیه:

اول از همه تمام حبوبات را پاک کنید و از قبل به مدت ۱۲ ساعت در آب خیس کنید. نخود و لوبیاهای از قبل خیس شده را به صورت جدا می‌پزیم و آب آن را به دلیل نفاخ بودن دور می‌ریزیم. سپس گوشت و پیاز خرد کرده را با آب می‌پزیم. گوشت‌ها که پختند، آن‌ها را در می‌آوریم و ریش ریش می‌کنیم. بقیه حبوبات را به آب گوشت اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا له شود و به صورت حلیم در بیاید. بعد از اینکه کمی پختند، گوشت‌های ریش شده و دمبه خام را به همراه ادویه‌‌جات اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا جا بیفتد. در آخر هنگام سرو کردن کمی قیمه روی شله می‌ریزیم. برای پختن شله باید ۶ تا ۷ ساعت زمان بگذاریم و هرچه بیشتر هم بزنیم غذا لذیذتر می‌شود.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۲۲ شهریور ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.