با پزشکان

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

آموزش قدم به قدم مانیکور در منزل

با آموزش قدم به قدم مانیکور در منزل در خدمت شما عزیزان هستیم. امیدواریم که از این مطلب استفاده لازم را ببرید.

مانیکور 1

 

مانیکور برای زیبایی و شکل دادن به ناخن‌ها استفاده می‌شود. برخی از خانم‌ها در منزل، ست مانیکور دارند اما نمی‌دانند چطور باید از آن‌ها استفاده کنند. ما طرز استفاده از این ست را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

 

مانیکور :

اول از همه اجازه بدهید تعریفی از مانیکور به شما دوستان ارائه بدهیم. مانیکور به عملی گفته می‌شود که در آن به سوهان کردن ناخن و گرفتن گوشت‌های اضافه‌ی اطراف ناخن‌های دست می‌پردازند. نگران نشوید! مانیکور جوری انجام می‌شود که به بافت‌های اطراف ناخن شما هیچ آسیبی وارد نمی‌شود. برای شروع مانیکور بهتر است از انگشت کوچک شروع کنیم و بعد دانه دانه ادامه دهیم تا به شست برسیم. ابتدا کار خود را با سوهان ناخن شروع می‌کنیم. برای سوهان باید به شماره‌های ۱ و ۲ و یک دور هم زیر ناخن کشیده شود تا ناخن‌ها به صورت قرینه بلند شوند. به این صورت که در هر بار سوهان ۳ حرکت انجام می‌شود. ۲ حرکت در هر طرف ناخن و یک حرکت از زیر ناخن. این عمل آنقدر تکرار می‌شود تا ناخن شکل مناسبی به خود بگیرد. بعد از سوهان زدن هر دو دست در ظرفی تمیز آب و صابون درست کنید و بعد از اضافه کردن مقداری نرم‌کننده به آن دست‌هایتان را در آن قرار دهید. ۲۰ دقیقه برای هر دست کافیست. با این کار گوشت‌های دور ناخن نرم می‌شود. در ست مانیکور ابزاری به نام گوشت‌گیر وجود دارد. گوشت‌گیر را برداشته و ابتدا اول گوشت‌ها را به سمت بالا بزنید و سپس گوشت‌های اضافه را بگیرید. این حرکت از یک طرف شروع شده و به سمت دیگر ختم می‌شود. بعد از پایان این مرحله به وسیله روغن بچه دور انگشتان را ماساژ می‌دهیم.

ست مانیکور

ست مانیکور چه ابزارهایی دارد؟

– ناخن‌گیر بزرگ مخصوص پا
– ناخن‌گیر کوچک مخصوص دست
– قیچی سر منحنی
– سوهان ناخن
– موچین انبری
– ابزار تمیز کردن زیر ناخن
– ابزار تمیز کردن گوشت‌ها و پوسته‌های دور ناخن
– ابزار تمیز کردن پوسته‌های روی ناخن

مانیکور 2

حالا که با ست مانیکور هم آشنا شدید، برویم سراغ مراحل اصلی:

 

مرحله اول:

ابتدا دست‌هایتان را به خوبی بشویید و بعد با ضد عفونی کننده تمیز کنید.

 

مرحله دوم:

به هیچ عنوان از استون استفاده نکنید زیرا یک لایه از ناخن شما از بین می‌رود. بهتر است از پدهای پاک‌کننده استفاده کنید.

 

مرحله سوم:

ناخن‌هایتان را به وسیله سوهان ناخن به شکل دلخواه خود در آورده و روی کیوتیکل‌ها از مواد از بین برنده کیوتیکل بزنید (به گوشت‌های اضافه دور ناخن کیوتیکل گفته می‌شود). حالا به همان روشی که در بالا گفتیم، محلول آب ولرم و صابون و نرم‌کننده درست کنید و دست‌هایتان را به مدت ۲۰ دقیقه در داخل این محلول قرار دهید تا خیس بخورد و گوشت‌های اطراف ناخن نرم شوند. این کار به شما کمک می‌کند، راحت‌تر و سریع‌تر به کارتان ادامه دهید.

 

مرحله چهارم:

حالا پوشرهای ناخن که هم می‌توانند چوبی و هم می‌توانند آهنی باشند را بردارید و با آن گوشت‌های اضافی ناخن را که بعد از قرار دادن دستتان در آب و صابون نرم شده‌اند عقب بدهید.

 

مرحله پنجم:

دست‌هایتان را مجددا داخل آب و صابون قرار دهید و برای اینکه زیر ناخن‌هایتان بیشتر تمیز شوند، یک تکه لیمو یا گریپ فروت بگذارید.

 

مرحله ششم:

روغن زیتون و یا روغن بادام را از قبل دم دستتان بگذارید. به این مواد، مواد پیلینگ دست می‌گویند. مقداری از رون زیتون و یا روغن بادام را به حالت دورانی روی روی دست بمالید و سپس با پنبه تمیز کنید. دستتان را خشک کرده و سپس از ماسک دست که می‌تواند کرم‌های تقویت‌کننده و مرطوب‌کننده باشد روی دستتان استفاده کنید.

 

مرحله هفتم:

اکنون حوله‌ای را با بخار گرم کنید و آن را به مدت ۵ دقیقه دور دست بپیچید. می‌توانید به جای استفاده از حوله دست‌هایتان را به مدت ۵ دقیقه داخل کیسه فریزر نگه دارید. بعد از ۵ دقیقه به وسیله اسپانج یا حوله‌ای تمیز، دستتان را تمیز کرده و ماسک دست را با ماساژ بر روی دست بمالید تا به خورد پوست برود.

 

مرحله هشتم:

کرم ماساژ دست بردارید و دستتان را با کرم تا آرنج ماساژ دهید. در این مرحله می‌توانید از کرم‌های ضد چروک دست استفاده کنید.

 

مرحله نهم:

با استفاده از باف‌های ۳طرفه ناخن‌هایتان را باف بزنید. باف زدن بسیار برای ناخن مفید است به خصوص اگر گردش خونی خوبی ندارید. در این صورت با باف زدن ناخن و خون‌رسان‌های دست را تحریک می‌کنید تا مواد غذایی بیشتری به دستتان برسد. همچنین رشد ناخن‌ها را بهتر و ناخن‌هایتان را مستحکم‌تر می‌کند. فقط در میزان باف زدن دقت کنید. در باف زدن زیاده‌روی نکنید زیرا باعث می‌شود یک لایه از ناخن شما برداشته شده و ناخنتان نازک شود. بهتر است ماهی ۱ دفعه فقط باف بزنید.

 

مرحله دهم:

می‌رسیم به مرحله آخر مانیکور ناخن. base coat را که باید به عنوان اوین لایه روی ناخن زده شود را روی ناخن می‌زنیم. base coat می‌تواند لاک‌های تقویت کننده یا مواد سفت‌کننده ناخن باشد. این مواد باعث می‌شوند، لاک مدت بیشتری روی ناخن‌های شما دوام داشته باشد و از آن مهم‌تر ناخن به مرور زمان رنگ نمی‌گیرد و زرد نمی‌شود. برای درمان گوشت‌های اضافه ناخن از روغن‌های کوتیکل استفاده می‌کنند. با این روغن به آرامی دور انگشتان دست خود را ماساژ بدهید. حالا لاک مورد نظر خود را روی ناخن‌هایتان بزنید و در آخرین مرحله از top coat که لاکی بی‌رنگ است و ناخن را شفاف و براق می‌کند، استفاده کنید.

[تعداد: 6    میانگین: 3/5]
تاریخ: ۱۶ آبان ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.