با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

تهیه سوپ مرغ و آلبالو

طرز تهیه سوپ مرغ وآلبالو

به منظور تهیه سوپ مرغ و آلبالو مراحل زیر را دنبال کنید:

 

مواد لازم مخصوص ۴ نفر

– شیر ۲ پیمانه
– کره ۳۰ گرم
– فیله مرغ ۳۰۰ گرم
– آرد ۳ قاشق سوپ خوری
– آب یک پیمانه
– پیاز ۱ عدد
– چوب دارچین ۱ عدد کوچک
– نمک و فلفل به مقدار لازم

 

مواد لازم جهت تهیه سس آلبالو

– شکر ۴ قاشق سوپخوری
– آلبالو ۲۰۰ گرم
– سرکه ۱ قاشق سوپخوری
– آب ۱/۴ پیمانه

 

طرز تهیه سوپ مرغ و آلبالو

ابتدا پیازها را پوست کنید و به صورت نگینی خرد کنید، حال کره را درون ظرف مناسبی ریخته و حرارت دهید تا کاملا آب شود. پیازها را کمی تفت داده تا نرم شود اما مراقب باشید که تغییر رنگ ندهد. فیله مرغ را خرد کرده و آنها را نیز تفت دهید تا رنگشان کاملا سفید شود. آرد را نیز به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید که خامی آرد گرفته شود. در این مرحله چوپ دارچین، آب و شیر را همزمان به مواد اضافه کنید، حرارت را کم کنید تا مواد کاملا بپزند. وقتی که مواد پخته شد و سوپ جا افتاد چوب دارچین را از مواد پخته شده جدا کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید، سوپ را در غذا ساز یا مخلوط کن بریزید تا پوره شود، حال سوپ را در یخچال گذاشته تا کاملا خنک شود. در پایان نیز سس را با سس آلبالو و خامه تزئین و سرو کنید.

 

طرز تهیه سس آلبالو

در یک قابلمه آب، شکر و سرکه را بریزید و روی حرارت قرار دهید، هنگامی که کمی جوش خورد، آلبالوها را که از قبل هسته آنها را جدا کرده‌اید به آن اضافه کنید تا غلیظ شود. در پایان نیز در مخلوط کن آن را پوره کرده و روی سوپ بریزید.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۱۰ شهریور ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.