با پزشکان

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

تهیه قهوه برفی

این نوشیدنی خوشمزه، آسان و بدون کالری می‌تواند در هر زمان از سال، صرف نظر از آب و هوای بیرونی، نوشیده شود. به منظور تهیه قهوه برفی این مراحل را دنبال کنید:
مواد لازم:
– ½ فنجان قهوه (هر نوع که دوست دارید)
– ¼ فنجان half-and-half
– ۲ تا ۳ بسته از شیرین کننده های مورد علاقه خود (اسپلندا بهترین است)
– یخ

 

قهوه، half-and-half، و شیرین کننده

۱- قهوه، half-and-half و شیرین کننده را در مخلوط کن بریزید.

 

برای 2 ثانیه با پایین ترین سرعت مخلوط کنید
۲- برای ۲ ثانیه با پایین‌ترین سرعت مخلوط کنید.

 

دو مشت بزرگ از یخ را به آن اضافه کنید
۳- دو مشت بزرگ از یخ را به آن اضافه کنید.

 

انقدر مخلوط کنید تا یکدست شود
۴- آنقدر مخلوط کنید تا یکدست شود.

 

مخلوط را در یک کاسه کاغذی بریزید
۵- مخلوط را در یک کاسه کاغذی بریزید و با بسته بندی‌های پلاستیکی پوشش دهید.

 

به مدت حداقل 3 ساعت در فریزر قرار دهید
۶- به مدت حداقل ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا آماده مصرف شود.

 

پوشش پلاستیکی  را بردارید
۷- پوشش پلاستیکی را بردارید.

 

یک چنگال فلزی و  آنقدر بتراشید تا مخلوط یخزده برفکی و سبک شود
۸- با یک چنگال فلزی آنقدر بتراشید تا مخلوط یخزده، برفکی و سبک شود.

 

با چنگال نوش جان کنید
۹- با چنگال نوش جان کنید.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۲۹ مرداد ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.