با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

جوجه با روش طبخ ایتالیایی

جوجه با روش طبخ ایتالیاییاگر تصمیم پختن یک غذای ایتالیایی را دارید پیشنهاد می‌کنیم این آموزش را از دست ندهید. خوردن غذاهای خارجی شاید لذتی کمتر از سفر به یک کشور خارجی نداشته باشد، غذاهای هر مرز و بوم نشان از فرهنگ و سطح بهداشت و… آن سرزمین است و تجربه چشیدن طعم غذاهای خارجی تجربه شیرین و گوارایی است. برای کسب این تجربه با بخش فعال و خوشمزه آشپزی خوشمزه چیدنی همراه باشید.

 

 

مواد لازم برای جوجه با روش طبخ ایتالیایی:

سینه مرغ تکه شده :۴تکه
پنیر پارمزان رنده شده: نصف  پیمانه
سس مایونز: سه چهارم پیمانه
پودر سیر: سه چهارم قاشق چای خوری
آرد سوخاری ایتالیایی: سه چهارم پیمانه

 

 

روش طبخ:

چون برای طبخ این غذا به فر نیاز داریم در ابتدای کار درجه حرارت فر را روی ۴۲۵ درجه فارنهایت تنظیم می‌کنیم تا به بقیه کارها برسیم. سپس آرد سوخاری را در یک ظرف مسطح جداگانه می‌ریزیم. حال باید تکه‌های مرغ را طعم‌دار کنیم که برای این کار سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم ترکیب می‌کنیم  تا یک طعم‌دهنده یکنواخت بدست آوریم. تکه‌های مرغ را درون سس میزنیم و طعم‌دار می‌کنیم و سپس داخل آرد سوخاری می‌غلتانیم؛ طوری که آرد سوخاری کامل به سس‌ها بچسبد و سطح مرغ را پوشش دهد. حال تکه مرغ‌ها را داخل فر قرار می‌دهیم و ۲۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا مرغ‌ها کامل مغز پخت شوند.
—————————————————–۲۰ دقیقه بعد—————————————————————————
غذای ایتالیایی شما آماده است و می‌توانید نوش جان کنید و از هنر آشپزی خود لذت ببرید.

 

 

[تعداد: 1    میانگین: 2/5]
تاریخ: ۷ آبان ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.