با پزشکان

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

خواص میوه‌جات و سبزیجات (سیب زمینی)

در بررسی خواص میوه‌جات و سبزیجات به یکی از مهمترین مواد غذایی یعنی سیب زمینی می‌پردازیم:

خواص میوه‌جات و سبزیجات (سیب زمینی)

– سیب‌زمینی دارای کالری پایین، سرشار از فیبر، کربوهیدرات، نشاسته، گلوکز و املاح معدنی است.
– سیب‌زمینی برای درمان سوختگی مفید است، کافیست یک سیب‌زمینی را پوست بگیرید و رنده کنید و آن را روی باندی استرلیزه قرار دهید و روی قسمت سوخته بگذارید؛ الیته توجه کنید که برای سوختگی‌های سطحی مفید است.
– مصرف سیب‌زمینی به صورت آب‌پز و پوره برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.
– حریره این ماده‌غذایی برای اسهال و اگزما نیز مفید است. برای تهیه حریره سیب‌زمینی باید ۵۰۰ گرم آب را بگذارید بجوشد و سپس ۶۰ گرم نشاسته سیب‌زمینی را که از قبل در ۶۰_ ۱۰۰ گرم آب سرد از قبل حل کرده‌اید به آن اضافه کنید. ۱_۲ دقیقه بگذارید بجوشد. برای درمان اسهال دو روز متوالی تنها این حریره را مصرف کنید و برای درمان اگزما بگذارید تا حریره سفت شود و آن را روی باند استرلیزه بریزید و روی محل اگزما بگذارید، هر دو ساعت یکبار این ضماد استفاده کنید.

– مصرف این ماده برای کسانی که خواهان افزایش وزن نیز هستند مناسب است.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۲۹ شهریور ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.