با پزشکان

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

خواص چای سبز

چای سبز نوعی چای است که از جوانه‌ها و گلبرگ‌های تازه گیاه چای به دست می‌آید. چای سبز انواع مختلفی همچون چینی و ژاپنی دارد. به نوع ژاپنی آن اوچا می‌گویند. از خواص چای سبز می‌توان به خاصیت دارویی فراوان آن اشاره کرد که مهم‌ترین آن خاصیت ضد سرطانی آن است. این چای نسبت به چای سیاه ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر کافئین دارد و مفیدتر است. همچنین چای سبز تخمیر داده نمی‌شود. اگرچه منشا چای سبز چین و ژاپن است اما امروزه در بسیاری از کشورها به دلیل خواص دارویی که دارد طرفداران زیادی پیدا کرده است، به طوری که پژوهشگران خوردن ۳ تا ۴ فنجان چای سبز را در طی روز برای در امان ماندن از بسیاری بیماری‌ها توصیه می‌کنند. این چای در آسیا، بخشهایی از خاورمیانه و آفریقا نیز کشت می‌شود.
چای سبز حاوی ماده‌ای به نام کاتچین است که دارای فعالیت بالای آنتی اکسیدانی است و از آنتی اکسیدان‌های دیگر بهتر عمل می‌کند. چای سبز خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها، از بیماریهای ساده باکتریایی گرفته تا بیماریهای مزمنی چون بیماریهای قلبی، سکته، سرطان، مشکلات دهانی دندانی، و استئوپرز را کاهش می‌دهد.

خواص چای سبز
طرز تهیه چای سبز به این صورت است که برای هر نفر ۱ قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری بریزید و به ازای هر قاشق یک لیوان آب داغ اضافه کرده و درب قوری را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه می گذاریم. و سپس آن را می‌نوشیم. چای سبز نیازی به دم کردن ندارد.
چای سبز برای موارد زیر بسیار مفید است :
– کاهش کلسترول
– کاهش وزن
– فشار خون بالا
– بیماری‌های کبدی
– آسم
– ورم مفاصل
– استرس
– آلزایمر
– سرطان پروستات
– سرطان سینه
– پیشگیری از سکته مغزی
– دیابت نوع ۲
– پوکی استخوان
– و بسیاری بیماری‌های دیگر

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۲ شهریور ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.