با پزشکان

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

روش زدودن تلخی و سیاهی زیتون

روش زدودن تلخی و سیاهی زیتونزیتون را به صورت گوناگونی می‌توان مصرف نمود: روغن زیتون، زیتون پرورده و… اما اکثرا خانم‌ها از تلخی زیتون شکایت دارند برخی نیز با سیاه شدن آن مشکل دارند و به همین دلیل به جای عمل آوردن زیتون تازه از کنسرو زیتون استفاده می‌نمایند. در این مقاله از چیدنی روش زدودن تلخی و سیاهی زیتون را ارائه می‌نماییم تا از خواص زیتون بی‌بهره نمانید.
همیشه زیتون‌ها یک تلخی دارند که یکی از روش‌های زدودن این تلخی استفاده از آب‌نمک است و این کار باید چند بار تکرار شود تا تلخی زیتون به طور کامل از بین برود. استفاده از آب‌نمک به این صورت است که زیتون‌ها را سه یا چهار بار خوب بشویید و سپس در آب‌نمک بریزید و این کار را تکرار کنید تا طعمی مطلوب پیدا کند؛ سپس در آب‌نمک نگهداری نمائید تا خشک نشود. نکته مهم که باید به آن توجه شود این است که آب‌نمک مورد استفاده نباید بیش از اندازه شور یا بی‌نمک باشد، بلکه سطحی از شوری باشد که مطلوبیت را برای شما فراهم نماید. بهتر است موقع ریختن زیتون‌ها در آب‌نمک یک قاشق روغن زیتون و یک قاشق گلپر نیز به آن اضافه نمائید.

 

محیط نگهداری زیتون بهتر است خنک باشد و تا حد امکان از یخچال برای نگهداری آن استفاده نکنید. اگر زیتون شما خوب نرسیده است بهتر است برای مدتی در یک محلول قلیایی قرار دهید تا تلخی را از آن بزداید و پس از آن مدتی در آب بریزید و تا اثر محلول از بین برود و سپس در آب‌نمک (در صورت ترجیح آب، نمک و سرکه) نگهداری کنید یا از همان روش آب‌نمک که در بالا توضیح داده شد برای زدودن تلخی استفاده نمائید.

 

مشکل دوم، سیاه شدن زیتون بود که علت آن این است که اگر از محلول قلیایی برای زدودن تلخی استفاده می‌نمایید پس از خارج کردن زیتون از این محلول هر چه سریع‌تر آن را در آب‌نمکی که از قبل برای نگهداری آن را آماده کردید، قرار دهید زیرا زیتون آغشته به محلول قلیایی در معرض هوا سیاه می‌شود. برای استفاده از روش محلول قلیایی برای از بین بردن تلخی شما می‌توانید از محلول‌های قلیایی خوراکی مثل آب و بی‌کربنات‌هایی مانند آهک یا جوش‌ شیرین استفاده نمائید.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۱۳ آبان ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.