با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

روش طبخ فتوچینی ایتالیایی

روش طبخ فتوچینی ایتالیایی

فتوچینی لغتی ایتالیایی است که به فارسی کوچک معنی می‌شود، با گذشت زمان و تغییر نسل، گویی گرایش مردم به غذاها هم تغییر کرده و بعضی غذاها که قبلا بین مردم باب نبود امروزه طرفدار زیادی پیدا کرده است، فتوچینی یکی از این غذاهاست که امروز در آشپزی خوشمزه چیدنی طرز تهیه آن را با هم یاد می‌گیریم. البته فتو چینی به روش‌های مختلفی طبخ می‌شود که امروز ما روش طبخ فتوچینی ایتالیایی را توضیح می‌دهیم.

 

مواد لازم برای طبخ فتوچینی ایتالیایی:

پیاز خرد شده: ۱ عدد
کدو سبز: ۱ عدد
قارچ خرد شده: ۱ لیوان
هویج خرد شده: نصف لیوان
سینه مرغ : ۱ عدد
فلفل دلمه خرد شده: ۱ عدد
روغن زیتون: به مقدار لازم
پنیر خامه‌ای نرم: ۲ قاشق غذاخوری
خامه: نصف لیوان
ماکارونی فتوچینی : ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم

 

 

مراحل طبخ:

ابتدا پیاز را درون ماهیتابه تفت می‌دهیم برای این کار از روغن زیتون استفاده کنید. سپس سینه مرغ را که خرد و ریز کرده‌اید، به پیاز اضافه کنید و آنقدری تفت دهید که کامل مغزپخت شود. حال طعم دهنده‌هایی که آماده کرده‌ایم ،کدو سبز، قارچ، هویج و فلفل را به محتویات ماهیتابه اضافه می‌کنیم و تا زمانیکه همه مواد خوب پخته شود تفت می‌دهیم. پنیر و خامه را با هم هم بزنید تا مخلوط یکنواختی شود و سپس با حرارت کم بجوشانید. حال فتوچینی را درون آب جوش بریزید و پس از نرم شدن آبکش نمایید و با سس آماده شده طی مراحل قبل مخلوط کنید.
فتوچینی ایتالیایی شما آماده است و می‌توانید نوش جان نمایید.

 

 

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۷ آبان ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.