با پزشکان

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

طرز تهیه آنتی پاستو پیش غذای ایتالیایی

طرز تهیه آنتی پاستو پیش غذای ایتالیایییکی از بخش‌های وعده غذایی رسمی ایتالیا، پیش غذا است. پیش غذا اولین بخش سنتی وعده غذایی این کشور است. امروز قصد داریم به شما یک آنتی پاستو که همان پیش غذا به زبان ایتالیایی است را آموزش دهیم. نشانه شروع یک رسمی یک پذیرایی در ایتالیا آوردن آنتی پاستو سر میز است که به آن استارتر یا آنتره نیز گفته می‌شود. آنتی پاستو را در هر منطقه به یک صورت تهیه می‌نمایند و از شمال به جنوب ایتالیا مواد لازم برای تهیه آن متفاوت است.

طرز تهیه آنتی پاستو پیش غذای ایتالیایی و مواد لازم به شرح زیر می‌باشد:

مواد لازم:

مارچوبه: یک دسته خرد شده
ژامبون پروشوتو: ۱۰۰ گرم
روغن زیتون: به مقدار لازم
مغز آرتیشو: ۱۰۰ گرم
بادنجان کبابی
فلفل کبابی

 

روش تهیه سس پستو:

پنیرخامه‌ای: ۱۲۵ گرم
سس ریحان و سیر: نیم فنجان
آب ‌لیمو: ۲قاشق غذاخوری

 

روش تهیه سس لوبیا سفید:

لوبیا سفید: پاک شده و شسته شده ۴۰۰ گرم
آب لیمو: ۲قاشق غذاخوری
سیر له شده: ۱حبه سیر
روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه آنتی پاستو:

۱- سس پستو را به این صورت آماده کنید. پنیر خامه‌ای و آب لیمو و ریحان و سیر و ۱ قاشق آب سرد را با هم تا جایی هم بزنید که یکنواخت شود.
۲- سس لوبیا سفید را نیز به این ترتیب آماده کنید. لوبیا سفید، سیر، آب لیمو و نیم قاشق روغن زیتون را آنقدر هم بزنید تا یکنواخت شود، سپس در ظرفی بریزید و بقیه روغن زیتون را به آن بیفزایید.
۳- مارچوبه را به ژامبون بپیچانید و به روغن زیتون آغشته نمایید و با شعله زیاد کباب کنید و سپس ۴ تا ۶ دقیقه صبر کنید تا خوب نرم شود.
۴- ظرفی مناسب انتخاب کنید و مارچوبه کباب شده، زیتون، آرتیشو، بادنجان کباب شده، فلفل کباب شده و کراکر را درون آن قرار دهید و با استفاده از سس پستو و سس لوبیا سفید میل نمایید.

[تعداد: 3    میانگین: 3.3/5]
تاریخ: ۱۳ آبان ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.