با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

طرز تهیه اسپاگتی با گوشت قلقلی

با ما همراه باشید با طرز تهیه اسپاگتی با گوشت قلقلی

اسپاگتی با گوشت قلقلی

مواد لازم:

– ۵۰۰ گرم اسپاگتی
– ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
– دو قاشق غذا خوری پنیر رنده شده
– یک عدد پیاز
– ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری
– یک عدد تخم مرغ
– دو حبه سیر
– ۲قاشق غذا خوری آبلیمو
– ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
– نمک و فلفلو جعفری و ریحان به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

در ابتدا باید اسپاگتی‌ها را طبق زمان گفته شده بر روی بسته بندی درون آب جوش و نمک بریزید و سپس آنها را آب کش کنید. سپس به سراغ گوشت‌های قلقلی می‌رویم برای تهیه آنها گوشت چرخ کرده، آرد سخاری، ریحان خرد شده، جعفری، نمک و فلفل، تخم مرغ، سیر و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا یکدست شوند، سپس آنها را به شکل گوی‌های کوچک در آورده و در روغن داغ سرخ کنید. حال برای تهیه سس غذا رب گوجه فرنگی را با یک لیوان آب و کمی آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کرده تا رقیق شود، سپس سس تهیه شده و گوشت‌های قلقلی سرخ را درون ظرفی بریزید و بر روی حرارت ملایم گذاشته تا گوشت‌ها مغز پخت شوند. حال به سراغ اسپاگتی‌ها رفته و درتابه‌ای جداگانه آنها را با کمی روغن (در حد یک قاشق غذا خوری ) و با حرارت بالا حدود دو دقیقه تفت دهید تا آب اضافی آنها بخار شود. در پایان نیز اسپاگتی‌ها را در ظرف ریخته و گوشت‌های قلقلی و سس را بر روی آنها بریزید و با ریحان و جعفری و پنیر تزیین کنید.

 

چرا گوجه فرنگی‌ها را فریز کنیم؟

برای پاسخ به این سوال باید به این موضوع دقت داشت که همیشه اینطور نیست، ما زمان کافی برای آشپزی داشته باشیم تا بتوانیم تمام مواد را آماده کنیم، گاهی آنقدر زمان کوتاه است که وجود یک بسته بندی از مواد خشک شده و فریز شده بسیار کار ما را آسان می‌کند . برای فریز کردن گوجه فرنگی راه های زیادی وجود دارد اما تنها راهی که باعث می‌شود که بافت گوجه از بین نرود و بهتر و تازه‌تر بماند استفاده از ماکروویو است.

 

مواد لازم برای خشک کردن گوجه فرنگی:

– گوجه فرنگی سرخ شده
– پودر سیر یا آویشن
– نمک
برای اینکار بهتر است از گوجه فرنگی درشت و رسیده استفاده کنید، آنها را بشویید و به صورت ورقه‌های گرد درآورید. روی آنها را کمی نمک زده و در صورت تمایل می‌توانید از پودر سیر یا پیاز و یا آویشن استفاده کنید.
سپس آنها با دمای بالا در ماکروویو به مدت ۱۵ دقیقه قرار داده و زیر آنها ظرفی بگذارید تا آب گوجه‌ها در آن جمع شود. سپس گوجه‌ها را برگردانید و آبی ک زیر گوجه‌ها جمع شده است را بر روی آنها بریزید و باز هم به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه درون ماکروویو قرار دهید. کافیست حدود نیم ساعت صبر کنید تا گوجه‌ها خنک شوند، سپس آنها را در یک کیسه قرار داده و در یخچال بگذارید. دو روز دیگر به آنها سر بزنید و کمی بیرون بگذارید تا مطمئن شوید که کاملا خشک شده‌اند، زیرا اگر رطوبت داشته باشند کپک می‌زنند.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۱۹ شهریور ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.