با پزشکان

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

طرز تهیه تارت میوه

تارت میوه یکی از خوشمزه‌ترین دسرها در دنیاست که طرفداران پر و پا قرصی هم دارد. در این قسمت از بخش آشپزی خوشمزه وبسایت چیدنی طرز تهیه تارت میوه را آموزش خواهیم داد:

تارت میوه

مواد لازم:

آرد: ۲ پیمانه

کره: ۱ لیوان

شکر: ۵۰ گرم

تخم مرغ: ۱ عدد

نمک: ۱ قاشق چایخوری

توت فرنگی: ۵ عدد

کمپوت زردآلو: ۵ عدد

 

 

طرز تهیه:

ابتدا خمیر تارتمان را آماده می‌کنیم. آردتان را با نمک الک کنید. کره را با شکر در ظرف دیگری مخلوط می‌کنیم و بعد از اضافه کردن تخم‌مرغ آنقدر هم می‌زنیم تا کرم لطیفی به دست بیاید. حالا آرد الک شده را به کرم اضافه می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم. فر را با حرارت ۲۰۵ درجه روشن کرده و بگذارید تا گرم شود. روی سطحی آرد بریزید و خمیری که ورز دادیم را روی آن با وردنه باز کنید. خمیرتان باید نیم سانت ضخامت داشته باشد. سپس خمیر را روی قالب بکشید و در فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. بعد از ۱۵ دقیقه دمای فر را ۲۵ درجه کم کنید و  اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر نیز با دمای ۱۸۰ درجه در فر بماند تا طلایی شود. سپس از فر در بیاورید و بگذارید تا خنک شود. این از خمیر تارت. حالا می‌رویم سراغ بخش خوشمزه تارتمان یعنی کرم پاتیسیر:

برای درست کردن کرم پاتیسیر تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا سفید شود. حالا شیر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. نشاسته را مستقیم به موادتان اضافه نکنید. ابتدا آن را با یک قاشق آب سرد ترکیب کنید و سپس به مواد اضافه کنید. آرد را داخل موادتان بریزید و ظرفتان را روی شعله قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود (مانند فرنی باید مدام هم زده شود تا ته نگیرد)، ظرفتان را از روی شعله بردارید و اجازه دهید کرمتان سرد شود.

حالا کرم پاتیسیر به دست آمده را داخل تارت بریزید و سپس توت‌فرنگی‌ها و زردآلوهایتان را به اندازه و شکل دلخواه برش بزنید و روی کرم بچینید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

تارت میوه خوشمزه شما آماده است. نوش جانتان!

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۲۱ مهر ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.