با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

طرز تهیه خوراک چشم بلبلی هندی

خوراک چشم بلبلی هندی

در روزهای سرد پاییز و زمستان این خوراک‌های گرم بسیار می‌چسبد. این بار نیز با غذایی خوشمزه همراه شما عزیزان هستیم. در این مطلب طرز تهیه خوراک چشم بلبلی هندی را به شما عزیزان آموزش می‌دهیم.

 

مواد لازم: (برای ۴ نفر)

روغن مایع مخصوص سرخ کردنی: ۴ قاشق سوپخوری

پیاز: ۲ عدد متوسط  به صورت پوست کنده و ریز خرد شده

سیب‌زمینی: ۲۲۵ گرم به صورت پوست کنده و نگینی خرد شده

هویج: ۴۵۰ گرم به صورت پوست کنده و نگینی خرد شده

کرفس: ۲ ساقه خرد شده

کدو: ۲ عدد پوست کنده و درشت خرد شده

فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد ریز خرد شده

سیر: ۲ حبه رنده شده

پودر تخم گشنیز: ۲ قاشق چایخوری

فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری

پودر کاری: ۱/۲ قاشق چایخوری

آب مرغ: ۵ پیمانه

لوبیا چشم بلبلی: ۴۰۰ گرم

گشنیز تازه خرد شده: مقداری برای تزئین

نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

۱- لوبیا چشم بلبلی را ابتدا پاک کنید و سپس بشویید. آن‌ها را در قابلمه‌ای کوچک بریزید و با کمی آب بگذارید تا بپزد. درون تابه‌ای روی حرارت روغن بریزید و تمام سبزیجاتی را که از قبل خرد کرده‌اید به جز کدو و فلفل دلمه‌ای را درون آن بریزید و مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا تفت بخورد. در این مدت مرتب مواد را هم بزنید تا ته نگیرد. حالا سیر، پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز را به مواد اضافه کنید و آن را ۱ دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید و مجددا هم بزنید.

۲- درون قابلمه‌ای آب مرغ را همراه کمی نمک روی اجاق گاز قرار دهید. حالا سبزیجاتی را که تفت دادید به آن اضافه کنید. ابتدا شعله گاز را زیاد کنید تا آب مرغ جوش آید، سپس شعله را کم کرده و بعد از گذاشتن در قابلمه ۲۵ دقیقه به مواد اجازه دهید تا بپزند. در این مدت هر از گاهی نیز آن‌ها را هم بزنید.

۳ – بعد از ۲۵ دقیقه که مواد پختند، لوبیا چشم بلبلی پخته‌شده و کدو و فلفل دلمه‌ای را نیز به این مخلوط  اضافه کنید و مجددا در قابلمه را بگذارید و ۱۵ دقیقه دیگر به مواد اجازه دهید تا همه سبزیجات کاملا پخته شوند.

۴- ۱ و ۱/۴ پیمانه از مواد سوپ را در داخل دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید تا له شود و مایه‌ای خمیری‌شکل به دست آید. حالا این مایه خمیری را مجددا در قابلمه و به بقیه مواد سوپ اضافه کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا مواد از هم باز شده و در سوپ پخش شود. با این کار سوپ جا افتاده و غلیظ‌تر می‌شود. وقتی سوپ جا افتاد آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید و روی آن را با سلیقه خود با کمی گشنیز خردشده تزیین کنید.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۱۱ آبان ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.