با پزشکان

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

طرز تهیه دسر پالپ میوه

علاقه‌مندان به دسرهای میوه‌ای این بار می‌خواهیم دسری میوه‌ای و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. با طرز تهیه دسر پالپ میوه در این مقاله با ما باشید.

دسر پالپ میوه

 

مواد لازم:

تخم مرغ : ٢ عدد

زرده تخم‌مرغ: ٢ عدد

شکر قهوه‌ای: ۱/۲ فنجان

خامه: ٣٠٠ گرم

پالپ میوه: ۱/۳ فنجان و کمی هم برای تزئین

آبلیمو: ٢ قاشق سوپخوری

توت فرنگی:  ١٢۵ گرم

برگ تازه نعنا: به میزان دلخواه

 

طرز تهیه:

در ظرفی ۲ عدد تخم‌مرغ را بشکنید و آن را با ۲ عدد زرده تخم‌مرغ دیگر و شکر با همزن خوب مخلوط کنید تا مایعی صاف و یکدست به دست آید. حالا ظرفتان را که حاوی مایع تخم‌مرغ و شکر را روی بخار آب قرار دهید و با هم‌زن دستی مرتب هم بزنید. تا جایی هم بزنید تا شکرها آب شوند، برای این کار ۵ دقیقه کافی است. حالا ظرف را از روی بخار آب بردارید و کنار بگذارید. در کاسه‌ای دیگر خامه را آنقدر بزنید تا صاف شود. حالا نصف خامه زده شده را به تخم‌مرغ‌ها و شکر اضافه کنید و دوباره مواد را دورانی با هم مخلوط کنید.
بقیه خامه را با ٢ قاشق سوپخوری آبلیمو و ۱/۲ فنجان پالپ میوه مخلوط کنید و به بقیه موادتان اضافه کنید و مجددا به حالت دورانی مواد را با هم مخلوط کنید. در ظرف مخصوص دسر (همان ظرف‌های پلاستیکی یا فلزی معروف)، پلاستیک مخصوص آشپزی پهن کنید؛ طوری که لبه‌های پلاستیک از سر ظرف بیرون باشد، سپس مواد آماده شده را درون ظرف بریزید و برای ٣٠ تا ۴۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید. بعد از زمان تعیین شده آن را از فریزر در بیاورید و در یخچال بگذارید. (باید حداقل ۶ ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال بماند).
وقتی دسر خوشمزه شما آماده شد آن را در ظرف سرو برگردانید و روی آن را با توت‌فرنگی و پالپ و برگ‌های نعنا تزئین کنید.

نکته: پالپ میوه همان گوشت میوه است که شما می‌توانید بر اساس سلیقه و ذائقه خود از هر میوه‌ای که دوست دارید استفاده کنید.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۶ آبان ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.