با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

طرز تهیه رولت شکلاتی خوشمزه

رولت شکلاتی
طرفداران شکلات دست به کار شوید. این رولت خوشمزه را از دست ندهید. در این قسمت از بخش آشپزی وبسایت چیدنی، طرز تهیه رولت شکلاتی خوشمزه را برایتان آماده کرده‌ایم که امیدواریم مورد توجه عزیزان قرار گیرد.

 

مواد لازم:

شکلات: ۲۰۰ گرم
قهوه دم‌کشیده: ۵ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۷ عدد
شکر و خامه غلیظ: از هر کدام ۱ فنجان
پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

در ابتدای کار طبق معمول شیرینی‌پزی و کیک‌پزی، ابتدا فر را با حرارت ۳۵۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. یک سینی شیرینی‌پزی لبه‌دار با ابعاد ۳۰ در ۴۰ سانتیمتر بردارید و کاغذ نسوز کف آن بگذارید.
می‌رسیم به طرز تهیه خود کیک:
ابتدا شکلات‌هایتان را همراه با قهوه دم کشیده در ظرفی فلزی بریزید و شکلات‌ها را به روش بن‌ماری ذوب کنید (روش بن‌ماری به این صورت است که باید ظرفتان را روی آب در حال جوش قرار دهید تا بخار آب شکلات‌ها را ذوب کند)، در حین ذوب شدن شکلات آن را هم بزنید تا نرم شود. وقتی شکلات‌ها نرم شد، ظرف را در جایی بگذارید تا شکلات سرد شود. تخم‌مرغ‌ها را شکسته و زرده و سفیده تخم‌مرغ را از هم جدا کنید. زرده‌ها را با شکر آنقدر هم بزنید تا سفید و غلیظ شود. سپس مخلوط شکلات را آرام به زرده‌ها اضافه کنید و همزمان با اضافه کردن مرتب هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شده و یکدست شوند (در صورت امکان استفاده از همزن برقی توصیه می‌شود)، اکنون سفیده‌های تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا وقتی کاسه را بر می‌گردانید سفیده نریزد و سفت شود. حالا سفیده تخم مرغ را به مواد قبل اضافه کنید و با استفاده از یک کاردک پلاستیکی سفیده تخم مرغ را خوب در مخلوط شکلات زیر و رو کنید تا با هم ترکیب شوند (حواستان باشد پف سفیده تخم مرغ نخوابد)
حالا مایه را داخل سینی شیرینی پزی به طور یکنواخت پهن کنید. سینی را ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا مغز پخت شود. بعد از پخت، سینی را بیرون بیاورید و به مدت ۱۰ دقیقه سینی را روی صفحه توری خنک‌کننده قرار دهید تا خنک شود. حال با استفاده از چاقو یا کاردک فلزی کناره‌های کیک را از سینی جدا کنید. روی کیک پودر کاکائو بپاشید و کیک را بعد از خارج کردن از سینی روی توری خنک کننده قرار دهید. کاغذ نسوز را هم از کیک جدا کنید و اجازه دهید کیک به مدت ۱ ساعت خنک شود. حال پودر قند را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود. سپس آن را روی کیک طوری پخش کنید تا به طور یکنواخت سراسر کیک را بگیرد. ۲٫۵ سانت از لبه‌های کیک باید بدون خامه باشد. از یکی از لبه‌های عرضی کیک را رول کنید. سپس کیک رول شده را مجددا به سینی برگردانید و ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید.  برای تزئین آن می‌توانید از پودر کاکائو استفاده کنید.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۲۵ مهر ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.