با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

طرز تهیه رولت موز

رولت موز یکی دیگر از دسرهای خوشمزه است که در این بخش روش تهیه آن را آموزش خواهیم داد:

رولت موز

 

مواد لازم:

آرد: ۱۲۰گرم
تخم‌مرغ: ۴عدد
شکر: ۱۰۰گرم
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
بکینگ پودر: یک دوم قاشق چایخوری
آب جوش: یک قاشق سوپخوری
رنگ غذا: به مقدار لازم
موز: به مقدار لازم
خامه فرم گرفته: به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

۱- ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای شکسته و شکر را به آن اضافه می‌کنیم. با دور متوسط همزن، کمی تخم‌مرغ و شکر را هم می‌زنیم تا از حالت لختگی خارج شود.

۲- حالا وانیل را اضافه کرده و مجددا این بار با دور متوسط به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه شروع به هم زدن می‌کنیم تا پف کرده و حجمش ۲ برابر شود.

۳- سپس آب جوش را اضافه می‌کنیم و دوباره مقداری با همزن هم می‌زنیم تا خوب با هم مخلوط شود. حالا رنگ را به موادتان اضافه کنید.
۴- بعد از اینکه مواد را هم زدیم، همزن را کنار گذاشته و آرد را آرام آرام روی مواد الک می‌کنیم و سپس با لیسک و به حالت دورانی مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا خمیری یکدست به وجود بیاید.

۵- سینی فر را آماده می‌کنیم. اندازه سینی بهتر است ۲۰ در ۳۰ باشد. سینی را قبل از اینکه خمیر را درون آن بریزیم، کمی چرب می‌کنیم تا از چسبیدن کاغذ روغنی به سینی جلوگیری کنیم.

۶- مایه‌ای که آماده کرده‌اید را درون قالب بریزید و آن را در همه جای سینی به صورت یکنواخت پخش کنید. برای اینکه ضخامت خمیر یکدست باشد و یک جا نازک‌تر و یک جا کلفت‌تر نباشد، پالت روی مواد را صاف و یکدست می‌کنیم. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و سینی را در طبقه وسط آن به مدت ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم. رولت ممکن است خشک شود و در صورت خشک شدن، رول کردنش غیر ممکن است. برای اینکه مطمئن شوید که روی رولت خشک نمی‌شود، هر از گاهی به فر سر بزنید و رولت را چک کنید. برای اینکه بفهمید رولت کاملا پخته، انگشتتان را روی آن قرار دهید؛ اگر جای انگشت روی رولت نماند به معنای این است که رولتتان آماده است.

۷- سینی را از فر خارج کرده و یک سینی دیگر روی آن بر می‌گردانیم تا وقتی خوب خنک شود. سینی را برای این روی رولت می‌گذاریم تا خشک نشود و مرطوب بماند.

۸- بعد از اینکه رولت کاملا خنک شد، نان رولت را از سینی خارج می‌کنیم و روی یک کاغذ روغنی قرار می‌دهیم و کاغذ رولت را جدا کرده و دوباره رولش می‌کنیم. حالا رول را ۱ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم.

۹-  بعد از ۱ ساعت رول را از یخچال بیرون آورده و باز می‌کنیم و روی رولت را خامه فرم گرفته به ضخامت نیم تا یک سانت می‌مالیم. در صورت تمایل می‌توانید مقدار خامه را بیشتر و یا کمتر کنید. این دیگر به سلیقه و ذائقه شما بر می‌گردد. حالا موزها را روی خامه قرار می‌دهیم، بهتر است موز را به ۲ قسمت تقسیم کنید تا موقع برش، شکل منحنی موز رولت را کج نکند، حالا دوباره رولش می‌کنیم و مجددا ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا خودش را بگیرد.

[تعداد: 3    میانگین: 1.7/5]
تاریخ: ۱۹ آبان ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.