با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

سوپ پیاز فرانسوی
سوپ فرانسوی همانطور که از نامش پیداست مخصوص کشور فرانسه است. خودتان هم در خانه می‌توانید آن را تهیه کنید. این سوپ بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی در سرتاسر دنیا دارد. شاید برای کسانی که برای بار اول این سوپ را درست می‌کنند، این کار به نظرشان مشکل بیاید اما این طور نیست. با یکی دو بار درست کردن متوجه خواهید شد که تهیه آن اصلا سخت نیست. با ما همراه باشید با طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی:

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

کره: ۶۰ گرم
پیاز: نیم کیلو به صورت ورقه شده
سیر: ۳ حبه له شده
آرد سفید: ۱ قاشق چایخوری
گوشت گوساله: ۴ فنجان به صورت خرد شده به اندازه حبه قند (گوشت بدون چربی باشد)
پنیر گاوی سوئیسی: ۶۰ گرم (در دستور اصلی این سوپ از این نوع پنیر استفاده می‌شود اما شما می‌توانید از هر پنیر دیگری که به خوبی ذوب شود نیز استفاده کنید)
خردل: ۱ قاشق چایخوری (ترجیحا خردل دیجون فرانسوی)
نمک و فلفل به میزان لازم
نان فرانسوی: ۴ تکه

 

طرز تهیه:

ابتدا کره را در ماهیتابه‌ای بزرگ روی حرارت بگذارید تا ذوب شود (اگر ماهیتابه بزرگ باشد پیازها به خوبی سرخ می‌شوند و از سوختن آن‌ها جلوگیری خواهد شد)، سپس پیازهای ورقه شده را به آن اضافه نمایید و اجازه بدهید تفت بخورد تا طلایی و یا قهوه‌ای روشن شود. حواستان باشد پیازها را با شعله ملایم و به آرامی سرخ کنید. سرخ کردن پیازها در این مرحله تقریبا ۱ ساعت طول می‌کشد. وقتی هنوز پیازهایتان کاملا طلایی نشده است، سیر را اضافه کنید، اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم ۴۵ دقیقه بعد از سرخ شدن پیاز سیر را اضافه کرده و یک ربع این دو را با هم تفت دهید. بعد از طلایی شدن و آماده شدن پیازها، کمی حرارت را زیاد کنید و آرد را به پیازها اضافه کرده و اجازه دهید ۱ دقیقه سرخ شوند. آرد را خوب در پیاز هم بزنید. اکنون نوبت اضافه کردن گوشت است. گوشت را به پیاز و آرد اضافه کرده چند ثانیه تفت دهید و به مقدار کافی آب اضافه کرده و اجازه بدهید تا بجوشد. نمک و فلفل را هم اضافه کرده و حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشد تا جا بیفتد.
فر خود را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در این فاصله پنیر را با خردل و فلفل مخلوط کنید و روی تکه‌های نان فرانسوی بمالید. نان‌ها را در ته کاسه‌هایی که قرار است سوپ را در آن سرو کنید قرار دهید (کاسه‌ها باید در برابر حرارت مقاوم باشند زیرا قرار است در فر بروند، همچنین بهتر است برای راحتی کار خودتان و حمل آسان‌تر کاسه‌ها، از کاسه‌های دربدار استفاده کنید)، وقتی سوپ شما آماده شد، آن را در این کاسه‌ها بریزید. بعد از ریختن سوپ در این کاسه‌ها مشاهده خواهید کرد که نان‌ها بالا می‌آیند و روی سوپ قرار می‌گیرند.
اکنون نوبت قرار دادن کاسه‌ها در فر است. وقتی نان و پنیر قهوه‌ای شد و سوپ شروع به قل زدن کرد کاسه‌ها را از فر بیرون بیاورید و داغ سرو کنید.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۱۴ مهر ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.