با پزشکان

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

طرز تهیه لازانیا لوله‌ای با کدو

بمنظور آشنایی با طرز تهیه لازانیا لوله‌ای با کدو مراحل زیر را دنبال کنید:

طرز تهیه لازانیا لوله‌ای با کدو

مواد لازم:

فیله مرغ: ۲۰۰ گرم
لازانیا: یک بسته
فلفل دلمه‌ای رنگی: از هر کدام یک عدد
پیاز بزرگ: یک عدد
کدو سبز قلمی: دو عدد بزرگ
پنیر پارمیزان: دو ق سوپ خوری
پنیر چدار: یک پیمانه
روغن زیتون، نمک و فلفل و شیر: به میزان لازم
فلفل سیاه و آویشن: یک ق چای خوری
فلفل تند: یک عدد
ادویه مخصوص لازانیا: یک ق چایخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا لازانیا را در آب جوش قرار می‌دهیم، سپس آنها را از آب جوش در آورده و با برس روی آنها را روغنی می‌کنیم. نکته: با دقت ورقه‌ها را روغن بزنید تا به هم نچسبند. سپس بر روی فیله مرغ روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه می‌ریزیم و در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم دار شود. حال پیاز و فلفل دلمه‌ای را به همراه پنیر چدار و کدو به صورت خلالی خرد می‌کنیم. پیازها را در روغن تفت داده و زمانی که نرم شدند، به آنها کدو و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید، مرغ‌ها را نیز جداگانه تفت داده و به مخلوط پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کنید و روی آن کمی فلفل و نمک می‌ریزیم. و هنگامی که از روی حرارت برداشتیم بر روی آن پنیر چدار و پارمیزان می‌ریزیم. حال نوبت لوله کردن لازانیا است، بر روی هر ورقه مقداری از مواد را ریخته و لازانیا را لوله کنید و در ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر، لازانیاها را قرار دهید و کف آن را شیر ریخته و بر روی آنها کمی پنیر پارمیزان و سس مخصوص ریخته و داخل فر بگذارید.

 

مواد لازم برای سس مخصوص لازانیا

پیاز: نگینی خرد شده یک عدد
کره: ۲۵ گرم
سیر له شده: دو حبه
آب گوجه فرنگی: یک پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

پیازهای خرد شده را به همراه سیر و کره درون تابه‌ای بریزید و پس از اینکه پیازها کمی نرم شدند، ادویه‌ها و آب گوجه را اضافه کنید و صبر کنید تا سس جا بیفتد.

 

نکات مهم تهیه لازانیا:

– از پنیر پیتزا می‌توان به عنوان جایگزینی برای پنیر چدار استفاده کرد.
– از فیله گوشت گوسفندی می‌توان به عنوان جایگزینی برای فیله مرغ استفاده کرد.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۲۹ شهریور ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.