با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

طرز تهیه لواشک انار و به

برای علاقه‌مندان به خوراکی‌های ترش و ملس در این قسمت از بخش آشپزی خوشمزه وبسایت چیدنی طرز تهیه لواشک انار و به را آموزش می‌دهیم. امیدواریم که این لواشک‌ها را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید:

لواشک به و انار

مواد لازم:

دانه انار و یا آب انار: ۲ لیوان

به: ۱ عدد بزرگ

آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه:

ابتدا دانه‌های انار را جدا کنید و آن را در میکسر آنقدر هم بزنید تا عصاره آن خارج شود. البته همانطور که گفتیم از آب انار آماده نیز می‌توانید استفاده کنید. به را به قطعات کوچک برش دهید و آن را در قابلمه بریزید. سپس بعد از اضافه کردن آب انار آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید . اجازه بدهید به مدت ۳۰ دقیقه بعد از جوش آمدن آرام بجوشد. در این مرحله می‌توانید در صورت تمایل ۱ قاشق شکر نیز به آن اضافه کنید. سپس مواد را داخل میکسر بریزید تا با شکر پوره شوند. سینس فر را آماده کنید. کاغ روغنی روی آن بیندازید و مواد را روی سینی پخش کنید به طوری که لایه نازکی از مواد روی سینی قرار گیرد. اکنون سینی را داخل فری که با حرارت ۱۲۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید. بعد از یکی ۲ ساعت لواشک شما خود را می‌گیرد. بعد از اینکه مطمئن شدید لواشک خود را گرفت آن را از فر در بیاورید و اجازه دهید سرد شود. بعد از سرد شدن، لواشک شما آماده است. برخی به جای استفاده از فر سینی خود را چندین ساعت بر روی شوفاژ می‌گذارند تا لواشکشان آماده شود. این روش از تهیه لواشک کاملا بهداشتی بوده و علاوه بر آن از خواص بینظیر به نیز برخوردار است. از جمله خواص به این است که عقل را زیاد، قلب را نیرومند و معده را تمیز می‌کند.

[تعداد: 10    میانگین: 3.3/5]
تاریخ: ۲۸ مهر ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.