با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

طرز تهیه ماهی سوخاری

علاقه‌مندان به غذاهای دریایی این غذای خوشمزه را از دست ندهند. برای کسانی هم که طعم ماهی را زیاد دوست ندارند، این روش طبخ ماهی، روش خوبیست برای اینکه طعم خود ماهی آنقدر برایشان زننده نباشد. طرز تهیه ماهی سوخاری بسیار آسان و لذتبخش است.

ماهی سوخاری

 

مواد لازم: (برای ۴ نفر)

سس مایونز: ۱ پیمانه

سیر: ۱ حبه رنده شده

پودر فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری

پوست لیمو ترش: ۱/۲ پوست لیموترش رنده شده

آب لیموترش: ۲ قاشق چایخوری

گشنیز تازه: ۱ قاشق سوپخوری خرد شده

فیله ماهی از هر نوع دلخواه: ۶۷۵ گرم

تخم مرغ: ۲ عدد

آرد سوخاری: ۲ پیمانه

روغن سرخ کردنی: مقداری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

لیموترش برای سرو: تعدادی

 

 

طرز تهیه:

۱ – ابتدا طرز تهیه سس این ماهی سوخاری را برایتان توضیح می‌دهیم: برای درست کردن آن سس مایونز، سیر رنده شده، پودر فلفل قرمز، پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش و گشنیز خردشده را خوب با هم مخلوط می‌کنیم و بعد از اضافه کردن نمک و فلفل، مواد را هم می‌زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند. بعد از آماده شدن سس آن را در یخچال قرار می‌دهیم.
۲ – فیله ماهی‌ها را بشویید و بعد از خشک کردن، آن‌ها را به صورت تکه‌های باریک نواری ۴ تا ۵ سانتیمتری خرد کنید. تخم مرغ‌ها را شکسته و هم بزنید و سپس این فیله‌ها را در تخم‌مرغ هم زده شده، فرو ببرید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید. بعد از آماده کردن تعدادی از فیله‌ها به این صورت آن‌ها را در روغن داغ سرخ کنید.
۳ – قابلمه گودی را بردارید و مقداری روغن در آن بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا روغن آن خوب داغ شود. سپس فیله‌های ماهی آماده شده را در روغن داغ بریزید و اجازه دهید تا سرخ شود. وقتی فیله‌ها رنگشان به طلایی متمایل به قهوه‌ای تغییر کرد، آن‌ها را از روغن در آورید و برای خارج شدن مقدار روغن اضافی آن‌ها را در صافی قرار دهید.
۴ – همینطور که فیله‌ها سرخ می‌شوند، همزمان شما بقیه فیله‌ها را طبق مرحله قبل آماده کنید و هر وقت که یکی از فیله‌ها سرخ شد آن را از روغن خارج کرده، فیله دیگری را جایگزین آن کنید. وقتی همه فیله‌ها آماده شدند، آن‌ها را در ظرف مورد نظر بچینید و آن‌ها را با سس مایونز با طعم لیموترش همراه با چند برش لیمو ترش سرو کنید.

نکته: در صورت در دسترس نبودن آرد سوخاری می‌توانید از پودر خمیر داخل نان‌های فانتزی هم استفاده کنید.

 

امیدواریم این ماهی سوخاری خوشمزه را آماده کنید و از آن لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانواده بگذرانید. نوش جان

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۱۷ آبان ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.