با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

طرز تهیه نان خامه‌ای

نان خامه‌ای

شما هم جزو آن دسته از افراد هستید که وقتی به قنادی می‌روید اولین چیزی که توجه شما را جلب می‌کند نان خامه‌ای است؟ در این بخش طرز تهیه نان خامه‌ای خوشمزه را برای طرفداران بخش آشپزی خوشمزه وبسایت چیدنی گذاشته‌ایم تا خودتان در خانه بتوانید آن را تهیه کنید و از این شیرینی خوشمزه لذت ببرید. نان خامه‌ای یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های ما ایرانی‌هاست. طرز تهیه آن کار سختی نیست. کمی دقت می‌خواهد و حوصله.

 

مواد لازم:

شیر:سه چهارم پیمانه

آب: نصف پیمانه

آرد: ۱ پیمانه الک شده

کره: ۵۰ گرم

تخم مرغ: ۴ عدد

نمک: یک پنس

بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری

پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته: به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا باید خمیر یکدستی تهیه کنیم. برای این کار آب، شیر و کره را با هم مخلوط می‌کنیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا جوش بیاید. وقتی جوش آمد آرد، بیکینگ پودر، هل و وانیل را سریع به آن اضافه می‌کنیم و حدود ۵ دقیقه آرام هم می‌زنیم تا خمیر یکدستی به دست آید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کمی سرد شود. اکنون فر را با ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. وقتی خمیر کمی سرد شد، ۴ عدد تخم مرغ را یکی یکی به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی به دست بیاید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، با استفاده از قیف و یا ماسوره شکوفه‌ای بزرگ خمیر را با فاصله روی سینی قرار دهید.

سپس سینی را در فر قرار دهید. بگذارید نان‌ها ۱۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد و ۱۵ دقیقه دیگر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزد. روی نان باید کاملا طلایی بشود. وقتی طلایی شدند نان‌ها را از فر در بیاورید و بگذارید تا سرد شوند. سپس با استفاده از یک قیف، خامه شیرین فرم گرفته را از انتهای نان‌ها تزریق کنید.

اگر تعداد نان‌هایی که برای نان خامه‌ای درست کردید زیاد بود، نان‌ها را قبل از اینکه درون آن‌ها خامه بریزیرد، بسته‌بندی کنید و در فریزر قرار دهید. در این صورت می‌توانید ۱ ماه از این نان‌ها در فریزر نگهداری کنید. بعد از آن هر وقت خواستید از نان‌ها استفاه کنید، ۱ ساعت قبل آن‌ها را از فریزر خارج کنید و وقتی یخ آن باز شده و نرم شد آن‌ها را با خامه فرم‌گرفته پر کنید. می‌توانید به شکل دیگری نیز از نان‌ها استفاده کنید. می‌توانید داخل آن را به جای خامه از سالاد الویه و یا حلوا و یا چیزهای دیگر پر کنید و سرو کنید. فقط در صورت پر کردن با سالاد الویه و مواد این چنینی در مرحله آماده کردن خمیر نباید به آن وانیل و پودر هل اضافه کنیم.

 

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۲۷ مهر ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.