با پزشکان

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

طرز تهیه نان شکم‌پر

مرغ و بادمجان و ماهی و سیب‌زمینی و این بار نوبت به نان شکم پر است! غذای ساده و خوشمزه‌ای که یک صبحانه و یا عصرانه‌ای عالیست. درست کردن آن نیز زمان زیادی طول نمی‌کشد. همچنین کودکان نیز به خوردن این نوع غذاها از خود علاقه نشان می‌دهند. بیشتر از این شما را منتظر نمی‌گذاریم و در این مطلب طرز تهیه نان شکم‌پر را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

نان شکم‌پر

مواد لازم:

آرد: ۱٫۵ پیمانه

پیاز: ۲ عدد متوسط و خرد شده

سیب‌زمینی: ۲ عدد آب‌پز و له شده

فلفل سبز: ۲ عدد ریز و خرد شده

روغن: ۲ قاشق غذاخوری

آب: ۱ پیمانه

نمک: به مقدار کافی

تخم مرغ: ۳ عدد

خرده نان: ۴ قاشق مرباخوری

روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و نمک را به آن‌ها اضافه کرده و خوب هم بزنید. در ظرفی دیگر پیاز و سیب‌زمینی و فلفل سبز و خرده نان را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. برای درست کردن خمیر، آرد و نمک و روغن را با هم مخلوط کرده و کمی آب اضافه کنید و خمیر را خوب ورز دهید. این خمیر باید کمی نرم باشد. آن را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را با وردنه باز کنید. اندازه خمیری که باز می‌کنید باید متوسط باشد. کمی از مواد تخم مرغ را وسط خمیرتان بریزید و با پشت قاشق روی خمیر پهن کنید. کمی از مواد سیب‌زمینی را  وسط نان بریزید و کناره‌های نان را روی همدیگر قرار بدهید. طوری که مواد داخل خمیرتان کاملا پوشیده شوند. دست‌هایتان را کمی مرطوب کنید و سپس روی نان را با دستتان کمی فشار دهید تا خمیر باز نشود و مواد از داخل آن بیرون نیایند. در ماهیتابه‌ کمی روغن بریزید و هنگامی که خوب داغ شد، نان‌هایتان را در آن قرار دهید تا سرخ شوند. هر ۲ طرف نان را سرخ کنید، به طوری که دو طرف نان سرخ و طلایی شود.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۱ آبان ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.