با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

طرز تهیه ناگت ماهی

ما ایرانی‌ها بیشتر ماهی را به صورت ساده سرخ می‌کنیم و می‌خوریم. در صورتی که از ماهی غذاهای دریایی خوشمزه‌ای می‌توان تهیه کرد. در این مطلب طرز تهیه ناگت ماهی را آموزش می‌دهیم. غذاهای دریایی بسیار سالم و مقوی هستند. سعی می‌کنیم در بخش آشپزی خوشمزه وبسایت چیدنی بیشتر دستور تهیه غذاهای دریایی را برای شما عزیزان آموزش دهیم. با یک غذای دریایی خوشمزه موافقید؟ پس این مطلب را از دست ندهید.

ناگت مرغ

مواد لازم:

سیب‌زمینی: ۱ عدد به صورت خلال شده

روغن زیتون: ۳ قاشق چایخوری

کورن فلکس (برشتوک): ۵۰ گرم

تخم مرغ: ۱ عدد

فیله ماهی بدون پوست و استخوان: ۲۵۰ گرم

پاپریکای شیرین: ۱ قاشق چایخوری

آرد ذرت: ۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی شیرینی پزی خود را بردارید و آن را با روغن زیتون چرب کنید. سیب‌زمینی‌هایی که خلال کرده‌اید را روی سینی پخش کنید و آن را برای مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید. در فاصله این ۲۵ دقیقه دست به کار شوید و ناگت‌ها را آماده کنید. برشتوک‌ها را خوب خرد کرده و بعد آن‌ها را داخل یک ظرف بریزید. در کاسه‌ای تخم مرغ‌ها را شکسته و آن‌ها را خوب هم بزنید. فیله‌های ماهی را به اندازه ناگت برش بزنید و روی آن چاشنی‌ها و ادویه‌های دلخواه بزنید. سپس پاپریکا را با آرد ذرت مخلوط کنید و قطعه‌های ماهی را درون آن بغلتانید تا همه جای آن با آرد پوشیده شود. حالا ناگت‌ها را داخل تخم مرغ بزنید و سپس آن‌ها را داخل برشتوک بزنید. در این مرحله حواستان باشد که خرده‌های برشتوک به همه جای ماهی خوب و محکم بچسبد. در ضمن حواستان که به سیب‌زمینی‌ها هست؟ مراقب باشید بیش از اندازه در فر نماند. سیب‌زمینی‌هایی را که از فر بیرون آوردید، در کناره‌های سینی قرار دهید و ناگت‌ها را در وسط سینی بچینید. سینی را مجددا در فر این بار به مدت ۸ دقیقه قرار دهید تا ناگت‌هایتان بپزند. ناگت‌های شما آماده‌اند.

برای تزئین می‌توانید از نخودفرنگی و سس دلخواهتان استفاده کنید.

نوش جان

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۱ آبان ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.