با پزشکان

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی

چیز کیک از آن دسته از کیک‌هایی است که طرفداران پر و پا قرصی دارد. با طرز تهیه چیز کیک نیویورکی در خدمت شما هستیم. امیدواریم این چیز کیک را در خانه تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

چیز کیک نیویورکی

 

مواد لازم :

شکلات مارس: ۲۰۰ گرم (یا شکلات سفید)
بیسکوئیت کاکائویی: ۲۰۰  گرم
کره آب شده: ۱ فنجان
شکر قهوه‌ای: ۲ قاشق غذاخوری
کره اضافه: ۲۰ گرم
خامه فرم‌گرفته: ۳۰۰ گرم
شکلات شیری: ۵۰ گرم
پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری
آب: ۶۰ گرم
پنیر خامه‌ای: نیم کیلو
پودر شکر: ۵۰ گرم

 

 

طرز تهیه:

پنیر خامه‌ای را از یخچال خارج کنید. بیسکوئیت‌ها رو خوب خرد کنید تا جایی که تبدیل به پودر شده و کاملا نرم شود. به این دلیل روی این نکته تأکید می‌کنیم که اگر بیسکوئیت‌ها کاملا پودر نشوند، هنگامی که کیکتان آماده شد، وقت برش زدن کیک خرد شده و از شکل می‌افتد. اگر بیسکوئیت کاکائویی در دسترس شما نبود، می‌توانید بیسکوئیت‌های مختلف را خرد کنید و ۱ قاشق مرباخوری، پودر کاکائو به آن اضافه کنید. به این صورت تبدیل می‌شود به بیسکوئیت کاکائویی!! حالا کره آب‌شده را به بیسکوئیت‌ها اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. قالب کمربندی را بردارید و موادتان را در کف قالب کمربندی، به قطر ۲۰ سانتی‌متر پرس کنید و کمی لبه‌ها از اطراف قالب بالا بیاورید. این کار شاید بدون وسیله برای شما کمی سخت باشد اما اگر وردنه دسته‌دار مخصوص داشته باشید، برایتان راحت‌تر خواهد بود و اگر وردنه هم در دسترس نبود می‌توانید با ته قاشق این کار را انجام دهید. باید مواد را محکم فشار دهید تا خرده‌های بیسکوئیت خوب به هم بچسبد و منسجم شود. بعد از این کار قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مواد سفت شوند. حالا باید سس باتر اسکاچ درست کنید.

 

برای درست کردن این سس، شکر قهوه‌ای و ۲۰ گرم کره اضافی را که کنار گذاشته بودید و همچنین ۲ قاشق سوپخوری خامه را در ظرفی کوچیک بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم تا شکر حل شود. دقت کنید اصلا لازم نیست بجوشد؛ فقط در همین حد که شکر حل شود. حالا می‌رویم سراغ سس شکلات: برای درست کردن سس شکلات، شکلات و ۲ قاشق سوپخوری خامه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکلات به طور کامل آب شده و مواد با هم مخلوط شوند. حالا پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید و آن را به روش بن‌ماری حرارت دهید (به این صورت که ظرف فلزی را روی بخار آب قرار دهید) تا ژلاتین به طور کامل حل شده و مایع شفاف شود. ژلاتین حل شده را ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. خامه را فرم دهید. به این صورت که آن را در ظرف جداگانه‌ای هم بزنید تا فرم بگیرد.

 
پنیر خامه‌ای و پودر شکر را با همزن خوب بزنید تا صاف و یکدست شود. در این مرحله ژلاتین را به پنیر اضافه کرده و با همزن، هم بزنید. دقت کنید پنیرتان باید هم‌دما با محیط بوده و خنک نباشد. به همین دلیل در ابتدای طرز تهیه گفتیم پنیر را از یخچال خارج کنید. زیرا اگر پنیر هم‌دما با محیط نباشد ژلاتین می‌بندد و این اصلا خوب نیست. تصور کنید هنگام خوردن، ذرات لاستیکی مانندی زیر دندانتان بیاید!!! خوب، شکلات مارس را خرد کرده و آن را با چاقو و همراه با خامه به پنیر خامه‌ای اضافه کنید. قالب کمربندی را از یخچال خارج کنید. حالا دیگر باید بیسکوئیت‌ها سفت شده باشند. نیمی از مواد پنیری را روی بیسکوئیت‌ها ریخته و نیمی از سس باتر اسکاچ و سس شکلات را که تهیه کردید، روی آن‌ها ریخته و با نوک چاقو یا هر چیز نوک‌تیز مانند خلال دندان آرام آن را هم بزنید تا مرمری شود. این کار را یک بار دیگر هم با نیم دیگر مواد تکرار کنید. حالا روی کیک را بنا به سلیقه خودتان تزئین کنید؛ برای این کار می‌توانید از چند تکه شکلات استفاده کنید. روی کیک را با فویل یا سلیفون پوشانده و ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

 

نکته:

در صورت استفاده نکردن از خامه قنادی باید شکر را به مقدار ۱۱۰ گرم یا ۱/۲ پیمانه بیشتر کنید.

[تعداد: 4    میانگین: 2/5]
تاریخ: ۱۸ آبان ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.