با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

طرز تهیه کلوچه با خامه و توت فرنگی

کلوچه خامه و توت فرنگی

کلوچه یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای ایرانی‌ست. در این مطلب طرز تهیه کلوچه با خامه و توت فرنگی را برایتان آماده کرده‌ایم که تقدیم حضورتان می‌کنیم.

 

مواد لازم:

توت فرنگی (حلقه شده): ۴ عدد
شکر: ۲ قاشق سوپخوری
آرد: ۲ فنجان
بکینگ پودر: ۳ قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
خامه (پر چرب): ۱ و ۱/۳ فنجان + مقداری برای مالیدن روی کلوچه‌ها
شکر دانه‌ای (برای تزئین): ۲ قاشق چایخوری

 

برای خامه زده شده:

خامه (پر چرب سرد): ۱ فنجان
خامه ترش: ۱/۴ فنجان
شکر: ۳ قاشق سوپخوری
عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد داغ کنید و توری فر را در طبقه وسط آن قرار دهید. سینی فر را برداشته و کف آن را با کره چرب کنید. توت فرنگی‌ها را حلقه کرده، کاسه‌ای کوچک بردارید و در آن توت فرنگی‌های حلقه شده را با شکر مخلوط کنید و هم زده و کنار بگذارید. کاسه‌ای بزرگ بردارید و در آن آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. خامه پرچرب را به بکینگ پودر و آرد اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا شکل خمیر به خودش بگیرد. خمیری که به دست آمده است را به شکل توپ در آورده و روی سطح، کمی آرد بپاشید و خمیر را فقط یکی ۲ مرتبه در آن کمی ورز دهید. از این بیشتر خمیر را ورز ندهید، زیرا کلوچه‌هایتان سفت خواهند شد.

 

خمیر را روی سطح با وردنه باز کنید تا به ضخامت ۱ سانت برسد. با استفاده از قالب شیرینی‌پزی، ۸ کلوچه از داخل این خمیر قالب زده و در آورید. کلوچه‌ها را داخل سینی قرار دهید. در صورت نداشتن قالب شیرینی‌پزی می‌توانید از لیوان برای قالب زدن استفاده کنید. همچنین می‌توانید به جای استفاده از قالب‌های گرد از قالب‌های چهار گوش استفاده کنید و ۸ کلوچه به شکل چهارگوش از آن در بیاورید. روی کلوچه‌ها را با خامه پرچرب بپوشانید و روی آن‌ها شکر تزئینی بپاشید. کلوچه‌ها را در فر قرار دهید تا طلایی شوند. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان کافیست. وقتی طلایی شدند، آن‌ها را از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا خنک شوند.

 

حالا می‌رویم سراغ درست کردن خامه زده شده:
خامه پرچرب، خامه ترش، عصاره وانیل و شکر را در یک مخلوط کن ریخته و با سرعت بالا هم بزنید تا موج پیدا کند. حالا کلوچه‌هایی که خنک شده‌اند را از وسط نصف کرده، لای آن‌ها خامه زده شده و توت فرنگی را قرار دهید و مانند ساندویچ در آورید.

نوش جان

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۲۱ آبان ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.