با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

طرز تهیه کوکوی ۳ طبقه

کوکوی 3 طبقه

کوکو شاید غذایی نباشد که آن را در مجالس و میهمانی‌های خود استفاده کنیم اما ما در این بخش طرز تهیه کوکوی ۳ طبقه را آموزش خواهیم داد که قطعا هم خوشمزه است و هم به دلیل ظاهر شکیل و زیبایش گزینه خوبی برای مهمانی‌های رسمی است. این کوکو از ۳ مزه مختلف تشکیل شده است، حتما آن را امتحان کنید. پشیمان نمی‌شوید!

 

مواد لازم برای طبقه اول (کوکوسبزی)

سبزی کوکو: ۶۰۰ گرم
تخم مرغ: ۵ عدد
پودر سیر و زردچوبه و فلفل: از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری
مغز گردو و مغز بادام زمینی خرد شده: هر کدام ۱ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع: ۲ قاشق سوپخوری
نمک: به مقدار لازم

 

مواد لازم برای لایه یا طبقه میانی (لایه گوشت)

گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپخوری
گردوی چرخ کرده: ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط
فلفل تند تازه: ۱ عدد
زردچوبه و پودر سیر: از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری
نمک: به مقدار لازم
روغن: ۳ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزای رنده شده: ۱۰۰ گرم

 

مواد لازم برای لایه سوم (کوکوی سیب‌زمینی)

سیب زمینی: ۵۰۰ گرم پخته و رنده شده
تخم مرغ: ۴ عدد
زعفران دم کرده: ۳ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
شیر: نصف پیمانه
روغن مایع: ۲ قاشق سوپخوری
کره و نمک: به میزان لازم
مغز گردو و یا خلال بادام زمینی: مقداری برای تزئین

 

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را خلالی خرد ‌کنید و با کمی روغن در تابه تفت ‌دهید. گوشت را به پیاز اضافه ‌کنید و با نمک و زردچوبه و پودر سیر تفت ‌دهید. فلفل تند را ریز خرد کرده و به مواد داخل تابه اضافه کنید. گوجه‌فرنگی را هم به همین ترتیب به مواد داخل تابه اضافه کنید. حالا نوبت اضافه کردن مغز گردو و رب گوجه‌فرنگی است. مواد را هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. اکنون نصف لیوان آب به آن‌ها اضافه کنید و در آن را بگذارید تا خوب بپزد. باید به قدری بجوشد تا آب آن کاملا بخار شود و گوشت خوب بپزد. بعد از اینکه پخت مواد را پهن کنید و یک سوم از پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بریزید و حرارت زیرش را خاموش کنید. حالا نوبت به درست کردن مایه لایه اول یعنی کوکوسبزی است. ۵ عدد تخم مرغی که برای کوکو سبزی کنار گذاشتید را در ظرفی بشکنید و با چنگال آنقدر بزنید تا کف کند. سبزی کوکو را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر را هم بیفزایید و خوب هم بزنید. بکینگ پودر، گردو و بادام زمینی چرخ شده و در آخر روغن مایع را هم به مواد کوکو سبزی اضافه کنید و خوب هم بزنید.

ظرفی مناسب که بتوانید راحت کوکو را به راحتی از قالب در بیاورید انتخاب کنید. بهتر است از جنس چدن و یا تفلون باشد. مایع کوکو سبزی را داخل ظرف مورد نظر بریزید و خوب و یکدست پهنش کنید. حالا ظرف را روی حرارت بگذارید تا مایع خودش را بگیرد و سفت شود. تا اندازه‌ای که فق تخم مرغ‌ها سفت شوند. اجازه ندهید برشته شود. وقتی که سفت شد مایه میانی را روی کوکو سبزی بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید. بقیه پنیر پیتزا را روی مواد بریزید تا سطح گوشت را بپوشاند. برای درست کردن لایه آخر که لایه سیب زمینی است سیب‌زمینی‌های که پخته و رنده کرده‌اید را در ظرفی بریزید و بعد از اضافه کردن شیر، نمک و زعفران خوب هم بزنید، تخم مرغ‌ها را داخل آن شکسته و بعد از اضافه کردن پودر و روغن خوب مواد را با هم ترکیب کنید تا مایه کوکو یکدست شود. حال مایه‌ کوکو سیب‌زمینی که آماده کرده‌اید را روی لایه دوم بریزید و مجددا با پشت قاشق صاف کنید تا سطح آن یکدست شود. کمی مغز گردو و خلال بادام برای تزئین روی لایه سیب‌زمیی گذاشته و ظرف را در فر برای مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بگذارید. بعد از اینکه لایه‌ها خوب پختند ظرف را از فر در بیاورید و روی آن کمی کره بمالید و گریل فر را روشن کنید و بار دیگر ظرف را به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۱۹ مهر ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.