با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر

کیک فنجانی 1

برای خانم‌هایی که استفاده از فر برایشان مقدور نیست طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر را آماده کرده‌ایم. کیکی خوشمزه که در عصرهای سرد پاییزی در کنار چای داغ می‌چسبد. طرز تهیه آن هم بسیار ساده و بی‌دردسر است. امیدواریم از این کیک خوشمزه لذت ببرید.

 

مواد لازم:

تخم‌مرغ: ۱ عدد
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱/۴  قاشق چایخوری
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
آرد: ۴ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
پودر کاکائو: تقریبا ۱ قاشق غذاخوری (اگر کیک ساده وانیلی را ترجیح می‌دهید، می‌توانید از پودر کاکائو استفاده نکنید و کاپ کیک ساده داشته باشید)
شیر: سه قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا تخم‌مرغ‌هایتان را در داخل ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی یا چنگال آن را هم بزنید. شکر و وانیل را به تخم‌مرغ اضافه کنید و دوباره هم بزنید. وقتی مطمئن شدید شکر کاملا با تخم‌مرغ‌هایتان مخلوط شد، ۴ قاشق غذاخوری روغن را به آن‌ها اضافه کنید. حالا نوبت اضافه کردن مواد خشکمان است. ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید و بعد مخلوط را کم کم به موادتان اضافه کنید و همزمان مواد را هم بزنید. اکنون پودر کاکائو را هم به مواد اضافه می‌کنیم. می‌توانستیم در مرحله قبل پودر کاکائو را هم با آرد و بکینگ پودر ترکیب کنیم و باهم به تخم مرغ اضافه کنیم. در آخر هم شیر را به خمیر به دست آمده اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. اکنون خمیر کیک شما کاملا آماده است.

اکنون فنجان یا استکان را که می‌خواهید کیکتان را در آن بریزید چرب کنید. ۱/۳ یا حداکثر نصف آن را با خمیر کیک پر کنید. استکان را نباید پر کنید زیرا کیک در حین پخت پف کرده و از استکان بیرون می‌ریزد و کیک شما خراب می‌شود. در قابلمه‌ای آب ریخته و اجازه دهید تا آب آن بجوشد. بهتر است آب در قابله تا نصف ارتفاع فنجان یا استکان‌ها شود و بیشتر نشود. بعد از اینکه آب جوشید استکان‌ها را با احتیاط داخل قابلمه قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید و زیرش را کم کنید تا آرام بجوشد. حدودا ۱۵ دقیقه زمان برای کاپ کیک‌ها کافیست تا بپزند. بعد از این ۱۵ دقیقه حرارت را خاموش کرده و در قابلمه را با دستمالی بپوشانید. مانند وقتی که می‌خواهید برنج دم کنید. ۱۰ دقیقه دیگر اجازه دهید فنجان‌ها داخل قابلمه بمانند. بعد از این زمان کیک شما آماده است. فنجان‌ها را از قابلمه خارج کنید و بگذاربد تا سرد شوند.

کیک فنجانی 2

می‌رسیم به مرحله جدا کردن کیک از فنجان. وقتی فنجان‌ها سرد شدند، ابتدا دیواره فنجان را آرام به سطح میز زده و فنجان را برعکس کنید. به این ترتیب کیک به راحتی از فنجان جدا می‌شود. می‌توانید روی کاپ‌کیک‌های خوشمزه خود را با خامه فرم گرفته و یا هر چیز دیگری که مایل هستید تزئین کنید. چای اصیل ایرانی را در کنار کیک خوشمزه‌تان فراموش نکنید. می‌توانید نکاتی برای دم کردن چای اصیل ایرانی را در مطلب زیر در وبسایت چیدنی مطالعه کنید:

طرز دم کردن چای اصیل ایرانی

 

[تعداد: 5    میانگین: 2.8/5]
تاریخ: ۱۲ آبان ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.