با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

طرز تهیه کیک مخمل قرمز

کیک رِد وِلوِت یا مخمل قرمز یکی از پرطرفدارترین کیک‌هاست. دلیل آن هم رنگ و بافتیست که دارد. اگر شما هم از طرفداران این کیک لذیذ هستید، طرز تهیه کیک مخمل قرمز را به شما عزیزان آموزش می‌دهیم. در این کیک آسان که فرق چندانی با بقیه کیک‌ها ندارد هم می‌توانید از آب لبو غلیظ استفاده کنید و هم از رنگ غذا. پیشنهاد ما این است که اگر آب لبوی خوشرنگ و غلیظ داریداز آن برای درست کردن این کیک استفاده کنید، هم خوشمزه می‌شود و هم سالم‌تر.

کیک مخمل قرمز

مواد لازم :

آرد قنادی(نول): ۲ و ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
شکر: ۲ پیمانه
پودر کاکائو:  ۳ قاشق غذاخوری
کره : ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوری
باترمیلک یا شیر پرچرب: ۱ و ۱/۴ پیمانه (طرز تهیه باترمیلک خانگی را در ادامه توضیح خواهیم داد)
رنگ قرمز: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل مایع: ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا برویم سراغ آموزش باترمیلک خانگی که قولش را در بالا داده بودیم. برای درست کردن باترمیلک ۱ قاشق غذاخوی از مقدار شیری که برای درست کردن کیک در نظر گرفته‌اید را کم کنید و در عوض ۱ قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو را با شیر مخلوط کنید و کنار بگذارید و ۱۰ دقیقه به آن فرصت دهید تا آماده شود. بعد از ۱۰ دقیقه مشاهده می‌کنید که شیر بریده می‌شود و به چیزی بین ماست و دوغ تبدیل می‌شود. اگر هم ماست داشتید، کمی آب به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید تا مایعی به دست آید که نه رقیقی دوغ را دارد و نه غلظت ماست را و یک چیزی بین ماست و دوغ است. قالب مورد نظرتان را بردارید و آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و یا با کره چرب کنید. بعد مقداری پودر کاکائو روی قاب الک کنید؛ طوری که سطح و دیواره قالب را بپوشاند. قالب را چپ کنید تا پودر اضافه ریخته شود. فر را روشن کنید و درجه آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. باترمیلک را طبق دستور بالا آماده کنید و کنار بگذارید.

 

همه مواد خشکی که در مواد لازم نام بردیم را به جز شکر با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید و کنار بگذارید. در ظرفی شکر و کره را با دور متوسط هم بزنید تا حالت پفکی به خودش بگیرد. اکنون یکی از تخم‌مرغ‌ها را به کره و شکر اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا با مواد یکدست شود. حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغ دوم و وانیل است. مجددا مواد را ۳ دقیقه با هم مخلوط می‌کنیم. نصف مخلوط مواد خشکمان را که قبلا ۳ بار الک کردیم به مواد اضافه کرده و با لیسک هم می‌زنیم. بعد از اضافه کردن نصف باترمیلک مواد را دوباره به حالت دورانی هم می‌زنیم. سرکه باعث می‌شود تا با جوش شیرین عمل بیاید و کیک بیشتر و بهتر پف کند. اگر مایل به استفاده از جوش شیرین نیستید می‌توانید جوش شیرین و سرکه را از مواد لازم حذف کنید. اگر از باترمیلک استفاده نکردید رنگ را با ۲ قاشق غذاخوی از شیر پرچرب مخلوط کنید و وقتی کاملا هم زدید بقیه شیر را به آن اضافه کنید. اگر سرکه و جوش شیرین را حذف کردید، در عوض ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر خود را زیاد کنید. حالا موادتان را در قالب بریزید و در فر به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید. بعد از ۴۰ دقیقه کیک را چک کنید اگر پخته بود کیک را خارج کنید. دقت کنید که در نیم ساعت اول پخت کیک درب فر را باز نکنید زیرا این کار باعث خوابید پف کیک می‌شود. وقتی قالب را از فر خارج کردید ۱۰ دقیقه به آن فرصت دهید تا خنک شود، سپس آن را از قالب جدا کنید. وقتی به طور کامل خنک شد، آن را با مواد دلخواه تزئین کنید.

نوش جان.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۹ آبان ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.