با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

طرز تهیه کیک مرغ

کیک مرغ
کیک مرغ یکی از خوشمزه‌ترین و شیک‌ترین غذاهایی است که می‌تواند در مجالس و مهمانی‌ها تهیه شود و طرز تهیه آن نیز بسیار آسان است. این بار طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم. امیدواریم که با تهیه آن لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

 

مواد لازم:

نان تست: به میزان دلخواه
سینه مرغ پخته شده: ۲۰۰ گرم
ماست چکیده خامه‌ای و مایونز: از هرکدام ۴ قاشق غذاخوری
پنیر خامه‌ای یا خامه: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای و خیارشور: از هر کدام ½  پیمانه خرد شده
ذرت پخته شده: ½ پیمانه برای تزئین
قارچ و نخود سبز: از هر کدام ¼ پیمانه
پیازچه و جعفری خرد شده: از هر کدام ۳ قاشق سوپخوری
روغن زیتون: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل و آویشن: به اندازه کافی
مغز گردو و یا بادام: مقداری برای تزئین

 

طرز تهیه:

مرغ را که از قبل با مقداری آب و پیاز پخته‌ایم، ریش ریش می‌کنیم. فلفل دلمه، قارچ، پیازچه و جعفری را نگینی خرد کرده و با مرغ مخلوط می‌کنیم. سپس مایونز و پنیرخامه‌ای یا خامه و ماست چکیده را به موادمان اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. نمک و فلفل و آویشن و در صورت تمایل روغن زیتون را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. مایه کیکمان به همین راحتی آماده است. اکنون نان تست‌ها را بر می‌داریم و بعد از اینکه قسمت‌های برشته دور نان را جدا کردیم، آن‌ها را کف ظرفی که قرار است کیکمان را در آن سرو کنیم می‌چینیم. تعداد نان‌ها و تعداد لایه‌های کیک دلخواه است. به طور مثال ۴ عدد نان را کف ظرف و به شکل مربع می‌چینیم و از موادمان یک لایه روی نان می‌ریزیم و پخش کرده و با پشت قاشق سطح موادمان را صاف می‌کنیم. بار دیگر نان‌ها را روی موادمان می‌چینیم و دوباره روی نان‌ها مواد می‌ریزیم. این کار را تا لایه آخر ادامه می‌دهیم. در لایه آخر کیکمان را با نان‌ تست می‌پوشانیم و با خامه کل سطح کیکمان را می‌پوشانیم (مانند کیک‌های شیرین که درست می‌کنیم). روی کیک را هم به صورت‌ها و اشکال مختلف می‌توانید تزئین کنید. می‌توانید از قسمت‌های برشته نان تست که قبلا جدا کردید و گردو و پیازچه و جعفری و ذرت استفاده کنید و به اشکال  مختلف کیک مرغتان را تزئین کنید. بعد از تزئین کیکتان را حدود ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد هم روند و کیکتان خوشمزه‌تر شود. برای برش کیک حتما از چاقوی بلند و تیز استفاده کنید تا راحت برش بخورد زیرا در غیر این صورت ممکن است مواد بیرون بزند و کیکتان از شکل بیفتد.
نوش جان

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تاریخ: ۱۸ مهر ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.