با پزشکان

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

طرز تهیه کیک پوره سیب

برای علاقه‌مندان به سیب در این مطلب طرز تهیه کیکی بسیار خوشمزه با طعم سیب را آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید با طرز تهیه کیک پوره سیب:

کیک پوره سیب

مواد لازم:

(برای ۱۰ نفر)

آرد: ۳ لیوان

نمک و دارچین و هل: از هر کدام ۱ قاشق چای‌خوری

کره: ۲۲۵ گرم

شکر قهوه‌ای: ۲ فنجان

عسل: ۲ قاشق سوپخوری

تخم مرغ: ۲ عدد بزرگ

پوره سیب‌: ۲ فنجان

جوش شیرین: ۲ قاشق چایخوری

روغن و پودر قند: به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه گرم کنید. آرد، جوش شیرین، نمک، دارچین و هل را در یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید. این کیک را بهتر است با همزن برقی درست کنید، اما اگر در دسترس نبود می‌توانید از همزن دستی نیز استفاده کنید. در کاسه‌ای دیگر کره، شکر قهوه‌ای و عسل را با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک و پفکی شود. تخم‌مرغ‌ها را نیز یکی یکی به موادتان اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا مخلوط آردتان که قبلا درست کرده‌اید را آرام به موادتان اضافه کنید. در این مرحله سرعت همزن را کم کنید و بعد از اضافه کردن پوره سیب به موادتان خوب همه مواد را با هم ترکیب کنید. برای تهیه این کیک بهتر است از ظرف کیک‌پزی که وسط آن سوراخ است استفاده کنید، ظرف کیک‌پزی خود را چرب کنید. خمیر به دست آمده را با قاشق در این ظرف بریزید و سطح آن را صاف کرده و در فر به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید تا کیک خوب بپزد. برای اینکه بفهمید کیکتان پخته یا نه خلال دندان را در آن فرو کنید، اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیکتان پخته است ولی اگر کیک به آن چسبیده باشد هنوز نپخته است. بعد از آنکه کیک پخت، آن را از فر بیرون بیاورید. ۱۰ دقیقه به کیک فرصت دهید تا خنک شود. سپس کیک را از ظرف خارج کنید و بر روی کاغذ نسوز یا هر وسیله دیگری که گرما را تحمل کند قرار دهید. حالا کیکتان را بر روی ظرف مورد نظرتان برگردانید، طوری که قسمت فوقانی کیک رو به بالا باشد. اجازه دهید تا کیکتان کاملا سرد شود و قبل از اینکه کیکتان را سرو کنید برای زیبایی و طعم بهتر آن سطح کیک را با خاک قند بپوشانید.

 

 

[تعداد: 2    میانگین: 1.5/5]
تاریخ: ۲۳ مهر ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.