با پزشکان

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

چند باور غلط در پخت ماکارونی

ماکارونی
ماکارونی غذایی ایتالیایی است که در بین مردم ایران از محبوبیت خاصی برخوردار است و کمتر کسی است که به این غذا علاقه نداشته باشد. تنوع در پخت ماکارونی بسیار زیاد است. از انواع سس‌ها و مایع ماکارونی گرفته تا تنوع در اشکال ماکارونی. در این مطلب قصد آموزش تهیه ماکارونی را نداریم. می‌خواهیم به چند باور غلط در پخت ماکارونی اشاره کنیم که بسیاری از ما از آن‌ها بی‌خبریم. در ادامه مطلب با ما همراه باشید با چند باور نادرست درباره پخت ماکارونی:
از قدیم گفته‌اند هنگامی که ماکارونی را در آب در حال جوش می‌ریزید روغن نیز به آن اضافه کنید تا ماکارونی به هم نچسبد. این باور اشتباست. اگر شما قابلمه‌ای بزرگتر برای ریختن ماکارونی بردارید و به اندازه کافی آب در آن بریزید ماکارونی هرگز به هم نخواهد چسبید. بعد از اینکه ماکارونی را به آب در حال جوش اضافه کردید یک یا ۲ بار آن را خوب هم بزنید و دقت کنید حتما آب جوش آمده باشد و بعد ماکارونی را اضافه کنید.
پاستا
باور اشتباه دیگر این است که برای پختن ماکارونی نیاز به آب زیادی نیست، در صورتی که همانطور که در بالا اشاره کردیم، آب زیاد باعث می‌شود ماکارونی فضای بیشتری برای آزادانه حرکت کردن داشته باشد و به هم نچسبد. همانطور که می‌دانید ماکارونی به هنگام پخت از خود نشاسته آزاد می‌کند که هر چقدر آب کمتر باشد این نشاسته اب ماکارونی را غلیظ‌تر کرده و آب ماکارونی چسبناک‌تر شده و در نتیجه ماکارونی‌ها به هم می‌چسبند.
برخی بر این باورند که نیازی نیست آب ماکارونی زیاد بجوشد. آب که گرم شد می‌توانیم ماکارونی را به آب اضافه کنیم در صوتی که این باور نیز اشتباه است. جوشیدن آب علاوه بر اینکه باعث می‌شود ماکارونی به هم نچسبد طعم بهتری نیز به آن خواهد داد .
بعد از آبکش کردن ماکارونی روی آن آب بریزید تا به هم نچسبد. این کار اشتباه است. شما با این کار در واقع نشاسته روی ماکارونی را از بین می‌برید و در این صورت سسی که آماده کرده‌اید به خوبی به ماکارونی نمی‌چسبد و روی آن قرار نمی‌گیرد.
برخی به آب ماکارونی نمک نمی‌زنند و این کار را لازم نمی‌دانند. در صورتی که نمک زدن به آب ماکارونی نیاز است و اگر این کار را نکنید ماکارونی بی‌مزه خواهد شد و طعم واقعی ماکارونی را از دست خواهید داد.

[تعداد: 4    میانگین: 2.8/5]
تاریخ: ۱ مهر ۱۳۹۴
داغترین مطالب

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.