با پزشکان

دکتر امیر حسن محبوبی

فلوشیپ فوق تخصصی اورولوژی اطفال

دکتر محمد آذرفر

پزشک تغذیه کلینیکی و متابولیسمی
how-to-prepare-eggplant-soufflé-with-mince

بادمجان یکی از مواد غذایی مورد علاقه ایرانی‌هاست. در این مطلب طرز تهیه سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده را برایتان آماده کرده‌ایم. شاید این غذا ایرانی نباشد اما به دلیل وجود بادمجان و گوشت چرخ کرده درون آن متناسب با ذائقه ما ایرانی‌هاست. از آنجایی هم که دارای ظاهری زیباست و زود هم آماده می‌شود برای مهمانی‌ها انتخاب خوبی است. سس سفید هم در این سوفله استفاده می‌شود که در ادامه طرز تهیه سس سفید را هم آموزش خواهیم داد.

تاریخ: ۳ شهریور ۱۳۹۵
how-to-prepare-pachyny-9

دوست دارید یک غذای متفاوت بخورید اما حس بیرون رفتن و هزینه کردن ندارید؟ پیشنهاد می‌کنیم غذایی که در این بخش برایتان دستور پختش را آماده کرده‌ایم تهیه کنید. مقدار مواد اولیه این غذا بستگی به تعداد نفراتی دارد که قرار است این غذا را برای آن‌ها تهیه کنید. اما اگر بخواهید آن را برای ۳ نفر تهیه کنید هزینه تهیه این غذا حداکثر ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان است. در ادامه با طرز تهیه پاچینی مرغ همراه ما باشید.

تاریخ: ۱۸ مرداد ۱۳۹۵
how-to-prepare-homemade-mayonnaise

یکی از محبوب‌ترین سس‌ها که در ایران از آن بسیار استفاده می‌شود سس مایونز است. در این بخش روش تهیه سس مایونز خانگی را برای شما آماده کرده‌ایم و فوت و فن خوشمزه‌تر شدن آن را به شما خواهیم گفت. با ما همراه باشید.

تاریخ: ۶ مرداد ۱۳۹۵
traditional-homemade-ice-cream-recipe

بستنی آن هم از نوع سنتی از محبوب‌ترین دسرهای ما ایرانیان است. مخصوصا حالا که در فصل تابستان هستیم خوردن بستنی سنتی در گرمای هوا بسیار می‌چسبد. این دسر ارزان و دلچسب نوعی دسر منجمد است که باید حداقل ۱۰٪ چربی شیر داشته باشد. در این قسمت طرز تهیه بستنی سنتی خانگی را برای شما آماده کرده‌ایم. امیدواریم آن را تهیه کنید و لحظات شیرینی را در کنار خانواده خود سپری کنید.

تاریخ: ۵ مرداد ۱۳۹۵
create-a-delicious-roast-chicken-and-tasty-tricks-2

جوجه کباب از غذاهای محبوب ایرانی است که د رهر فرصتی در طبیعت دست به کار می‌شوند و آن را تهیه می‌کنند و دور هم اوقات خوشی را با خوردن آن سپری می‌کنند. اما جوجه کباب هم نکاتی برای پخت دارد که با رعایت آن‌ها یک جوجه کباب لذیذ و درجه یک خواهید داشت. در این مطلب فوت و فن درست کردن جوجه کباب لذیذ و خوشمزه را به شما خواهیم گفت. با ما در ادامه همراه باشید:

تاریخ: ۳۰ تیر ۱۳۹۵
african-style-chicken-rice-recipe-1

مرغ یکی از غذاهای پرطرفدار ما ایرانی‌هاست اما شاید از تهیه آن به سبک‌های تکراری خسته شده باشید و احتیاج به کمی تنوع در طبخ مرغ داشته باشید. در این بخش طرز تهیه یک غذای بین‌المللی را در نظر گرفته‌ایم که اصلیتش به غرب آفریقا بر می‌گردد و معمولا در آفریقا آن را در مقدار زیاد و با مرغ کامل تهیه می‌کنند. در ادامه با طرز تهیه پلو مرغ به سبک آفریقایی‌ با ما همراه باشید.

تاریخ: ۲۷ تیر ۱۳۹۵
full-recipe-tomato-paste-2

در این مطلب طرز تهیه کامل رب گوجه فرنگی را برای شما آماده کرده‌ایم که امیدواریم برایتان مفید باشد.

مواد لازم:

گوجه فرنگی: ۱۰۰ کیلوگرم
آب: ۱۲ کیلوگرم
روغن: ۱ کیلوگرم
نمک: ۱بسته ۴۰۰ گرمی
توری سیمی با خانه‌های خیلی ریز

طرز تهیه رب گوجه فرنگی:

۱- گوجه فرنگی‌ها را شسته و همه آن‌ها را از وسط به ۲ قاچ تقسیم کنید و در دیگ بیندازید. سپس روی آن‌ها آب بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. گوجه باید به حدی بجوشد که پوست آن کنده شود.

تاریخ: ۲۳ تیر ۱۳۹۵
how-to-prepare-iftar-and-old-sahari-1

همه خانواده‌ها در تلاشند در ماه رمضان غذاهایی تهیه کنند که مقوی باشند تا برای روز بعد قوت روزه را به اعضای خانواده بدهد. از آنجایی که بسیاری از افراد به نوستالژی قدیم علاقه دارند و معتقدند هر چیزی قدیمی‌اش خوب است، ما نیز چند غذایی که تهرانی‌های قدیم در ماه رمضان آماده می‌کردند را به شما معرفی خواهیم کرد و دستور پخت آن‌ها را به طور مختصر شرح می‌دهیم.
در زمان‌ قدیم غذاهای سحر را بر اساس گرما و سرما و فصول چهارگانه انتخاب می‌کردند. به طور مثال در ایام سرما غذاهای پرگوشت و پرچربی و در تابستان‌ها غذای کم گوشت و کم چربی تهیه می‌کردند. در ادامه با طرز تهیه افطاری و سحری‌های قدیم با ما همراه باشید.

تاریخ: ۱۴ تیر ۱۳۹۵
how-to-prepare-shrimp-rice-and-peas

در این قسمت با آموزش یک شام ساده و دوست داشتنی در خدمت شما هستیم.
ایرانیان به پلوهای مخلوط مانند استانبولی، لوبیا پلو، عدس پلو و … بسیار علاقه دارند چرا که این غذاها در عین ساده بودن بسیار هم خوشمزه هستند. میگوپلو هم که د رهمین دسته قرار دارد خیلی لذیذ است. در این بخش طرز تهیه میگو پلو و نخودفرنگی را برای شما در نظر گرفته‌ایم که پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذا را تهیه کنید. حتما از آن خوشتان می‌آید.

تاریخ: ۸ تیر ۱۳۹۵
how-to-prepare-roast-home-1

شاید برایتان عجیب باشد و تعجب کنید که عنوان این مطلب کباب است اما عکسش چیز دیگری را نشان می‌دهد و اصلا کباب نیست و شباهتی هم به کباب‌های خودمان ندارد. باید بگوییم که ترک‌ها به هر غذای گوشتی تقریبا کباب می‌گویند و ربطی به کباب ما ندارد. میزبان کباب یکی از غذاهای مشهور ترکیه است که با گوشت تهیه می‌شود و به همین دلیل به آن کباب می‌گویند. پیشنهاد می‌کنیم که حتما این غذای جالب و متفاوت را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

تاریخ: ۳۱ خرداد ۱۳۹۵
صفحه 1 از 1912345...10...آخرین »

جهت عضویت در خبرنامه چیدنی لطفا نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.